Annons
Annons


INSTAGRAM @IDA.WARG


IMG_7641.JPGIMG_7642.JPG

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @IDA.WARG

Hej mina älsklingar! Ni flesta vet säkert redan att jag har en instagram men för er som missat det så heter jag @ida.warg och ni får gärna följa mig. Där hittar ni uppdateringar som jag inte lägger på bloggen både träning, outfits, quotes och inspirerande bilder. Själv älskar jag instagram och att kolla på vackra bilder. Men vad gillar ni? Vad skulle ni vilja se på min instagram? Har aldrig bett om feedback på den så ni får gärna tipsa om vad ni skulle vilja se mer/mindre av? Puss, I

Annons

//English: Hi sweeties! For those of you who didn´t know you can also follow me on instagram as @ida.warg where you can find training, outfits, quotes and inspiering pictures. I love instagram and to look at beautiful pictures. But what do you like? What would you like to see on my instagram? Give me some tips? 🙂 Love, I

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar