Annons
Annons


INSTAGRAM @IDA.WARG


IMG_7641.JPGIMG_7642.JPG

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @IDA.WARG

Hej mina älsklingar! Ni flesta vet säkert redan att jag har en instagram men för er som missat det så heter jag @ida.warg och ni får gärna följa mig. Där hittar ni uppdateringar som jag inte lägger på bloggen både träning, outfits, quotes och inspirerande bilder. Själv älskar jag instagram och att kolla på vackra bilder. Men vad gillar ni? Vad skulle ni vilja se på min instagram? Har aldrig bett om feedback på den så ni får gärna tipsa om vad ni skulle vilja se mer/mindre av? Puss, I

Annons

//English: Hi sweeties! For those of you who didn´t know you can also follow me on instagram as @ida.warg where you can find training, outfits, quotes and inspiering pictures. I love instagram and to look at beautiful pictures. But what do you like? What would you like to see on my instagram? Give me some tips? 🙂 Love, I

12 kommentarer till “INSTAGRAM @IDA.WARG”

  1. Yes och jag har skrivit ner alla passen här i bloggen så kolla kategorin träning och gå tillbaka i tiden. Kramis

 1. Hej Ida! Jag har en fråga som jag skulle vilja fråga dig om, och den är vilka märken anser du har de bästa träningskläderna? Som inte åker ner när man tränar och som håller formen hela träningspasset. Tacksam för svar!

  1. Många märken är bra och det gäller att hitta sin favorit! Men jag kan verkligen tipsa dig om Casall. Har precis fått upp ögonen för dem och deras tight sitter som ett smäck! 🙂

 2. Hej Ida! Jag skulle vilja se mindre av den ”perfekta ytan” på Instagram. Detta med hälso- och träningsinspiratörer har hållit på nu ett tag och jag har faktiskt börjat tröttna. Tröttna på att det hela tiden ska framställas som att vi är så naturliga och hälsosamma och ”skiter i alla krav”, när de enda signaler vi sänder ut är ”perfekta” bilder. Det enda jag ser när jag bläddrar genom Instagram-flödet är sminkade ansikten, spraytanade kroppar, perfekta vinklar för den snyggaste posen och spännis-bilder- och vad händer egentligen undermedvetet med alla krav då? Jag menar, jag har läst din blogg sedan du gick på Balettakademien och tycker du har utvecklats mycket i ditt sätt att tänka kring hälsa, men jag tycker sällan att dina bilder lever upp till det du skriver. Du har tidigare skrivit här på bloggen att det finaste en människa kan bära är ett simpelt leende, men jag har aldrig sett en osminkad, naturlig bild på dig. När du pratar om att du gillar att se ”vackra” bilder, vad menar du då exakt? För mig är vackert en människa som kan visa sina sämsta, mest fula dagar och stå för det. Inte prata i youtube-videos om att du måste sminka dig innan du sätter på kameran. För mig är inspiration människor som kan visa sig mänskliga och trovärdiga. För mig är hälsa något som kommer inifrån först och främst. Jag ville här uttrycka min synpunkt då jag vet hur många unga tjejer/killar som insuper all daglig dos av träningsmänniskor, och kanske varna över dubbelmoralen som allt som oftast uppstår. Tack annars för bra träningstips och recept!

  1. Måste säga att jag håller med Julia.
   Läste din blogg/instagram slaviskt förr, men nu kikar jag bara in någon gång ibland just av den anledningen hon skriver.
   Jag kan tycka att dina bilder och texter inte alls hänger ihop… Jätte tråkigt då jag älskade allt du gjorde förr, när allt kändes äkta och kom från hjärtat. Innan all denna fitness/hälso/utseende hets.

   1. Jag har svarat Julia nedan. Jättetråkigt att ni tycker så då jag faktiskt gör allt från hjärtat och med ärlighet även nu. Kram Ida

  2. Hej Julia! Tack för din feedback men jag kan inte riktigt hålla med dig. Jag lägger väldigt ofta upp både bilder och videoklipp där jag är helt osminkad både på blogg och youtube och även ibland instagram. Skulle inte alls påstå att jag försöker visa upp en perfekt yta här på bloggen. De gånger jag har smink i ex gymmet är för att jag har sprungit på möten, gjort fotograferingar eller andra jobb innan där jag har behövt vara eller vill vara sminkad. Lika mycket som jag älskar att gå utan smink älskar jag att fixa till mig och sminka och fixa hår. Så tråkigt att höra att du uppfattar det så när jag bara är mig själv och jag kommer fortsätta att vara det både med och utan smink. KRamis

 3. Hej! Jag förstår, vi kanske bara uppfattar vad vi tycker är ”perfekt yta” olika, och det är inte själva sminkandet jag tycker är problemet. Det är i kombination med att ha ett visst budskap som jag tycker det kan bli lite dubbelmoral. Men såklart ska man få sminka sig hur mycket man vill om man gör det av rätt anledning, och säger du att du är dig själv då kan jag ju inte ha någon annan åsikt, det vet ju bara du 🙂 Kram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar