Annons
Annons


INSPIRERAS AV DANSAREN & FITNESSMODELLEN JASMINE TAKACS


För några veckor träffade jag den fantastiska tjejen Jasmine Takacs, som jag tycker är en riktig inspirationskälla med sin målmedvetenhet och sin kämparglöd! Vill att hon ska inspirera er till träning och att våga följa era drömmar så gjorde en intervju med henne som kommer här…

Namn: Jasmine Takacs

Ålder: 26

Sysselsättning: Dansare, Koreograf, Fitnessmodell, Bikini Athlete.

 Hemsida: www.facebook.com/jasminetakacs.fanpage www.jasminetakacs.com

twitter @JasmineTakacs

Instagram: jasminetakacs

Uppskattar: Positiv energi.

Ogillar: Negativitet och lathet.

Motto: Follow your dreams and live your life with passion!

1. Beskriv dig själv med 3 ord?

Fierce, Fit, Fearless (kan ja lägga til Fullout)? haha.

2. Hur länge och vad har du tränat i dina dagar?

Jag har dansat blett, jazz, stepp sedan jag var 4 år sedan utvecklat till andra stilar så som street, modernt, hip hop och latin. Gym träning började jag med vid ca 17 års alder. Yoga , boxning.

3. Hur kommer det sig att du började träna styrketräning?

Jag hade en stress fraktur I mitt ben orsakat av dansen och bestämmde mig att jag från den dagen skulle stärka alla muskler I min kropp för att undvika fler/framtida skador och vara redo för extremt fysiskt utmanande koreografier och ha en stark kropp redo för jobb och utmaningar världen över och en lång karriär som dansare.

4. Vad har du för mål med din träning?

Att bli starkare, leanare, och få ännu bättre symetri. Jag vill klara av 10 chin ups (one day) och kunna bänkpressa 50 kg (ge mig ca 1,5 år). Ständigt bli bättre på teknik vid stora lyft som marklyft och benböj.

5. Hur ser ditt träningsupplägg ut idag?

 Stryketränar 4-5 ganger I veckan

Måndag bröst/triceps

Tisdag Axlar/Mage (extra pass) ibland lägger ja in mage eller axlar på nån av de andra dagarna beroende på hur min vecka ser ut med dansuppdrag. Vill inte överträna!

Onsdag vila

Torsdag: Ben marklyft som huvudrätts övning sen focus på rumpan!

Fredag Rygg/Bieceps

Lör vila

Söndag Ben benböj som huvudrätt sen massa olika härliga rumpövningar

Kardio träning får jag från mina dansuppdrag så lägger endast fokust på att lyfta vacka vikter, tungt!

6. Hur tänker du kring kost?

Diet är nr 1! Varför jobba så hårt I gymmet om man inte jobbar hårt på sin kost. Äta gör man 21-28 gånger I veckan… träning bara 4-5 gånger I veckan så det sager sig självt.. kosten har man att göra med mer så därför är det viktigt att man äter rent iallafall 20 av 21 mål på en vecka.

7. Vilken är din favoriträtt?

Thai Paneang Curry eller kan ja saga choklad brownie?

8. Vad/vem inspirerar dig i din träning?

Min pojkvän och tränings coach/lärare Martin Bundsen www.martinbundsen.com samt många tjejer I bikini fitness världen I USA och Canada! tex Amanda Latona, Andreia Braizer, Nathalie Melo

Annons

9. Många har svårt att hitta motivationen till träning. Vad är ditt bästa motivationstips?

Motivationen måste komma innifrån! Men när jag väl börjar se vilka fantastiska resultat rätt träning och diet gör efter så lite som 10 dagar I rad så är det en drivkraft att fortsätta. I slutändan tävlar man mot sig själv, fuskar man så är det mot sig själv. Jag har dessutom aldrig ångrat en nyttig måltid eller ett riktigt bra träningspass.

10. Om du fick välja att vara bäst i världen på något, vad skulle det vara?

Självklart bäst på alla dansstilar som finns där ute vore ju fantastiskt! NR 1 Bikini body I världen vore också så fantastiskt! Eller Terapeft? så jag skulle kunna lösa, inspirera familje och relationsproblem. Få folk att inse att familj är så fint och att livet blir vad man gör det till! You are the author of your own book and lifestory!

(Obligatorisk)Annons
Laddar