Annons
Annons


INSPELNING I STUDIO


ida-warg-viktor-frisk-sommar-mitt-i-vintern

God morgon hjärtan! Hoppas ni mår finneang. Det gör jag i alla fall och idag blir det fullt ös och en heldag med Viktor. Först ska vi på möte med Metro då vi båda har bloggen hos dem. Sedan ska vi iväg och podda och i veckans avsnitt ska vi prata Mindfullness vilket jag verkligen ser fram emot. Efter det ska vi möta upp min fina fotograf Lisa på lunch och planera eftermiddagens videoinspelning och fotografering vilket nog sedan kommer ta hela eftermiddagen. Woop, så kul dag!

Annons

ida-warg-viktor-frisk-lat-sommar-mitt-i-vinternida-warg-viktor-frisk-lat

Igår var jag och Viktor i studion och spelade in resten av vår låt som kommer heta Sommar mitt i vintern. Alltså jag måste säga att jag tycker den är skön. Det var inte alls meningen att den skulle bli bra höll jag på att skriva nu… haha. Men vi skulle bara spela in en liten snutt till ett samarbete vi gjorde och sedan bokade Viktor en duktig musikproducent och låtskrivare som fick feeling och gjorde en superskön låt. Så nu har vi snart en hel låt. Känns sjukt kul! Vi får se om vi släpper den på Spotify eller om det blir youtube. Det är lite på kontrakt mm Viktor måste tänka på, men jag meddelar er när och vart ni kan lyssna 🙂

Annars är livet bra förutom att jag dras med ett j**** munsår! Finns nog inget jag hatar mer! Jag var ju så dum också så jag har gjort saken värre. Först var det bara pyttelitet och blev en skorpa som jag så klart pillade bort vilket gjorde att det blev en större skorpa som jag tog bort igen och nu har den lilla plutten blivit en böld. Haha så dum är jag ibland alltså! Men men nu kanske jag lärde mig något av detta. Har ni förresten tips på någon munsårssalva som verkligen hjälper? Jag har aldrig testat någon i alla fall och är i behov av tips tills nästa gång 🙂

Nej nu ska jag sätta fart så jag kommer i tid till mötet. Puss på er!

14 kommentarer | Translate


Annons
Laddar