Annons
Annons


INFLYTT OCH SÄNGSTOMME


God morgon  från Åmål mina vänner! Sååå himla skönt att vara här och nu ska jag verkligen försöka återhämta mig! Har varit en väldigt hektisk period med flytt, renovering och massa jobb och det börjar kännas av nu.

Annons

Jag måste be om råd. Vi slängde våran förra sängstomme då den var så tung, klumpig och ful. Nu vill jag ha en ny fin som står på golvet då jag tycker det är jobbigt att dammsuga under. Har funderat på denna från Ikea…

Dock har jag hört från en följare att den knakar? Vet ni något om det? Har ni andra tips på en sängstomme eller sida där man kan hitta fina så snälla ge mig alla tips!

Vill ni förresten se hur flytten gick kan ni göra det på videon nedan 🙂 Yes det är kaos i nya lägenheten pga. renovering och det kommer vara det ett bra tag till men det känns ändå så bra och jag tror att det tillslut kommer bli ett fantastiskt resultat. 

15 kommentarer till “INFLYTT OCH SÄNGSTOMME”

  1. Jag har exakt den sängstommen från Ikea. Bästa köpet jag gjort. Får undan så sjukt mycket kläder/lakan/annat bös och är rätt go i övrigt. Tar en stund att sätta ihop men värt det.

    Ha d gött

  2. Jag har haft den innan jag flyttade ihop med min sambo. Den knakar ingenting alls. Och det är helt fantastiskt att slippa dammsuga under sängen ☺️

    1. Åh vad kul att höra och jaaaa det är därför jag vill ha den. Hatar att dammsuga under sängar 😀 <3

  3. Jag har den sängstomme du funderar på från IKEA. Jag upplever inget knakande ljud från den. Rekommenderar den varmt då man får plats med hur mycket som helst i de fyra lådorna. Kan tänka mig att den blir att knaka om den blir utsliten, har haft den i ca 4 år och den är fortfarande som ny.

  4. Jag har precis den sängen o den knakar inget, beror ju kanske på vad du har för madrass i! Vi har tempurmadrass 17 cm tjock o den e kanon med lådorna och slipper dammsuga under ??

  5. Jag har också den stommen och den knakar ej.. lådorna ör sjukt effektiva och sängen ser väldigt maffig ut, kommer passa perfekt i ert stora sovrum 🙂

  6. Hej Ida! Jag har också den sängstommen och den knarrade för mig till en början. Prövade då att dra ut den så att den inte stod precis intill listen och då slutade den att knarra. Det är ett tips!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar