Annons
Annons


IMORGON KÖR VI IGÅNG #WARGRUN


IMG_5283.JPGIMG_5281.JPG

Jessica

Elin

PeppLollo

Liisa

Elin

Annie Hjälm

Ida

Ellen Schutz

Lina

Carolina

Emma Hå

Isabelle Persson

Amanda

Wilma Gunnari

Filippa

Emelie

Rebecka Eklund

Sofia

Karin Jansson

Lina

Paulina

Emma

Emma Hillgren

Jennifer

Sanna Eriksson

Erica

Så jäkla grymma är ni vänner! Vilken träningsinspiration i #wargpower och i era bloggar! Jag vet att många väntat och imorgon kör det igång…

Annons

årets #WARGRUN wohoo vad jag är taggad! Jag kommer själv köra och jag hoppas ni är supertaggade! Man behöver inte ha löpvanan sedan tidigare utan man kan vara helt nybörjare. Det passar också de som vill komma igång med sin löpning på ett hälsosamt sätt då den är skonsam mot benhinnor, fötter och leder. Det är ett 10 veckors löpschema som man både kan köra på löpband eller gymmet. Det tar endast 30-40min/gång så det finns inga ursäkter till att inte vara med 😉 Så tagga nu ordentligt tills imorgon så kör vi! Woop!

//English: Friends you are awesome! So much inspiration in our hashtag #wargpower and in your blogs this week!I know that many of you waited for this and tomorrow I will start the #wargrun challenge. Its a 10 weeks run scehdule. Its perfect for beginners and for those of you who want to start run after a break. It only takes 30-40min andyou can do it both at the gym and outside so no excuses 😉 Hope you are all in tomorrow! Woop!

14 kommentarer till “IMORGON KÖR VI IGÅNG #WARGRUN”

  1. Jag antar att din wargpower går ut på att köra kondition, eller?
    Och i så fall hur ska man gå till väga om man kör styrketräning, kan man kombinera det i samma pass? För har hört att det inte är det bästa att kombinera konditionsträning och styrketräning.

  2. Funderar också på det Ida skrev… Kör gym/styrka 4 dagar i veckan och har sen i januari gått hem från varje pass istället för att ta bussen. Kan jag kombinera och köra Wargrun hem från gymmet efter jag tränat styrka där? Eller är det rekommenderat att man hellre byter ut något/några styrkepass mot löpningen? Har verkligen velat få fart på min konditionsträning ett bra tag nu!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar