Annons
Annons


IDAWARG.COM & IDAWARG.SE


thailand

Hej mina hjärtan! Nu när min blogg ligger själv så hoppas jag att ni inte glömmer bort att besöka mig. Gör ni det inte redan så kan ni följa mig på bloglovin HÄR för att få uppdatering om när nya inlägg kommer upp. Ni får även gärna gilla min FaceBook HÄR då jag uppdaterar den ganska flitigt och med lite andra saker än här 🙂

Annons

Annars leker livet på här i Thailand och vi ska snart iväg och köra ett träningspass. Hörs senare! Puss, I


//Hi sweeties! Now that my blog is change I hope you do not forget to visit me (idawarg.com). If you are not doing it already you can follow me on bloglovin HERE to get updated when new posts come up. Also feel free to like my Facebook HERE because I update it with other stuff than here and just in english 🙂

Otherwise life is so good here in Thailand and we are soon off and running a workout. Talk to you later! Love, I

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar