Annons
Annons


IDASFITNESS.SE


Vill bara förbereda er och meddela att jag inom kort kommer att lämna härliga Chic för nya äventyr och att ni alltid framöver kommer att hitta mig på

idasfitness.se  

Kommer vara kvar ett tag till här men börja gärna att använda idasfitness.se så kommer ni alltid hitta mig i framtiden 🙂

8 kommentarer till “IDASFITNESS.SE”

 1. Hej Ida!

  Jag läser din blogg ofta, som inspiration. Jag tycker att du har en bra och sund inställning till kost och träning, det märks att du tycker om det du gör och att du ägnar dig åt träning för att det får dig att må bra och det är den inställningen jag också vill ha.

  Jag har en fråga som gäller mellanmål. Jag har för närvarande semester och då klarar jag mig ganska bra på att äta tre mål mat om dagen (frukost, lunch, middag) och kanske något mellanmål (det kan bli lite jogurt och en frukt eller en proteinshake till exempel). Snart kommer jag dock återgå till arbetet och då kommer jag äta frukost tidigare och middag senare och då kommer jag behöva få i mig någon typ av näringsriktigt mellanmål som gör att jag står mig mellan måltiderna. Jag har tillgång till ganska mycket onyttigheter på jobbet och skulle helst vilja undvika dem så gott det går, men jag vet att jag vänder mig dit när blodsockernivåerna sjunker om jag inte förberett något annat.

  Så, nu till min fråga. Har du tips på några nyttiga och goda mellanmål som är relativt enkla att förbereda, kanske i mängder som man sedan kan plocka fram lite av varje dag?

  Tack på förhand!
  Stina

  1. Hej och tack snälla! 🙂 Mellanmålstips kommer dyka upp i bloggen under veckan så håll utkik! Kram Ida

  1. Hej och tack för ditt erbjudande. Springer inte så mycket så kommer nog inte jorden runt :S Haha. Lycka till med er resa!

 2. Hittade din blogg igår och har suttit i några timmar nu och plöjt igenom 60 sidor av inlägg och man blir så peppad av dig att man vill skutta iväg till gymmet och skrika av lycka! Kan knappt sitta still i soffan, haha. Tog tag i min träning i höstas och har sedan dess gått dit 3-4 gånger i veckan. Jag har hittat viljan att träna och det är skönt! Det som är problemet är maten, den kommer jag aldrig igång med, delvis för jag är så kräsen och för att jag upplever de som tråkigt och lite jobbigt att göra iordning maten. Eller så har ja dålig motivation vad gäller den biten, jag hoppas jag kan hitta den motivationen också genom att läsa din blogg =D

 3. Hej tjejen och tack vad glad jag blir att höra! Du är så välkommen hit och det kommer absolut att komma massa kosttips framöver och även frågestunder då jag svarar på alla frågor 🙂 Ser fram emot att ha dig här 🙂

 4. Grymt snygg du är:) jag gillar din blogg skarpt…du inspirear att jag vill komma igång att träna på riktigt även om jag inte gillar gå på gym så värst haha:)

  Har du några övningar att tipsa om …..om man som mig har problem i svank/rygg??

  Ha en fortsatt härlig vecka

  LOVE Maria på inredningsvis.se

 5. Hej!! Underbar blogg har du 🙂 undrar när du lämnar denna sida o börjar blogga på nytt ställe.. Följer arkivet med dig?? ( hoppas hoppas ) tycker d e så roligt att klicka tillbaka o läsa saker man missat eller vill läsa igen nämligen.
  Kram på dig

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar