Annons
Annons


IDAS KÖK – RAW FOOD CHIAPUDDING


Wohoo jag är sååå glad att kunna släppa detta nya avsnitt av Idas Kök då jag fått finbesök av den grymma raw food kocken Viktor Ingemarsson (Insta: rawchefviktor). Ni frågade mig om raw food recept och jag är inget proffs så tyckte det var roligare att bjuda in Viktor som idag lagar en nyttig, god chiapudding som är ett specialrecept enbart för er 🙂 Det kommer fler videos med Viktor framöver så glöm inte prenumerera på min kanal

Annons

HÄR.

// Wohoo I´m so happy to realease this episode of Idas Kitchen when I have the raw food chef Viktor (insta: rawchefviktor) who is visiting me. He is making a special helthy chia pudding for you. Do not miss to subscribe on my youtube channel HERE for more episodes.

Missa inte mina tidigare avsnitt:

1. Bananpannkaka

2. Nyttiga chokladbollar

3. Acai Bowl

 

22 kommentarer till “IDAS KÖK – RAW FOOD CHIAPUDDING”

 1. Älskar ” Idas kök ” !! Underbart att du dessutom visar hur lätt och fort det går att fixa nyttigt! Jag har börjat leva mjölkfritt och undrar en grej. Har svårt att ta bort mjölken till kaffet, och en återhämntnings dryck..(så lätt att dricka en gainomax)

  1. Hej Alexandra och vad kul att höra 🙂 <3 Ja det är det svåraste. Jag dricker helt svart kaffe men annars tycker jag kokosmjölk är bästa alternativet till kaffet och gainomax tycker jag du ska sluta med ändå då det finns bätre alternativ 🙂

 2. Hej Ida! Jag undrar om du har tips på bra träningspoddar? Jag ska åka till fjällen med familjen i helen och ska då spendera några timmar i bil. Så har du några förslag på inspirerande träningspoddar? 😀

  1. Vad kul, jag är också i fjällen 🙂 Jag lyssnar själv inte på träningspoddar men jag gästade en som heter Fitnesspodden och den verkar vara populär så kolla in den 🙂

 3. Hej Ida!
  Jag undrar hur du ser på kombinerad styrka och konditionsträning? Kan man köra både styrka och kondition i samma pass eller bryter det ner musklerna? och i så fall, vad ska man börja med? Först styrka och sedan kondition eller tvärtom? Och bör man dela upp passet så att det blir lika mycket kondition som styrka? Är lite fundersam då jag hört att man inte ska blanda kondition och styrka i samma pass..

  1. Det beror på vad du har för mål? Vill du gå ner i vikt kan det här funka och om du kör något enstaka pass för att få en genomkörare men helst ska du dela upp passen för bäst resultat 🙂

 4. Hej!
  Jag har en fråga, jag började gymma för ungefär ett halvår sedan och går nu regelbundet ca två gånger i veckan. Utöver det tränar jag hemma eller är ute och springer, men strunt i det för det har inte med frågan att göra. Mitt ”problem” är nämligen att jag känner att jag ”fastnat” lite på gymmet och vill lära mig mer. Jag kan alla basic-maskiner, jag vet hur löpbandet och crosstrainerna fungerar och jag kör övningar med hantlar, kettlebells osv. Och varje vecka kör jag liksom det här. Springer lite, kör lite övningar osv. Men nu vill jag avancera och lära mig mer. Syftar till exempel på skivstänger. T.ex. front squats, back squats, good mornings osv. Jag läser ju om alla de här övningarna på bloggar med det är inget jag kan hantera själv. Vart börjar man? Hur ska jag göra? Jag kommer liksom inte vidare utan är fast vid mina enkla maskiner, men känner att jag vill ”komma vidare” och avancera min träning. Men jag vet inte hur eller vart jag ska börja. Förstår du?
  Ursäkta mig för flummig fråga, men jag behöver lite hjälp.. Kram

  1. Hej Alice och tack för din kommentar! Jag tycker verkligen du ska investera i 1-5 PT-letioner där denna kan visa dig all teknik + lägga upp ett litet träningschema. Det är det absolyt bästa. Annars kolla youtube och olika förklaringar på övningar och våga testa själv. Börja med mycket låga vikter eller ingen vikt alls. Kramis

 5. Hej Ida!
  Vill först tacka för en superfin och motiverande blogg!! 🙂
  Sedan har jag även en fråga, det är så att jag tränar regelbundet ett flertal gånger i veckan med fokus på olika kroppsdelar per gång. Mitt problem är att jag endast får resultat på mitt ena ben och min ena arm osv. Är det något jag gör fel, finns det något man kan göra åt det? 🙂

  1. Oj det är jättesvårt för mig att säga då jag måste se dig göra övningen. Bästa ä att boka en PT som kan kolla över din teknik och finns inte möjlighet till dig så besök en sjukgymnast och fråga. Kram Ida

 6. Tänkte bara fråga varför du aldrig äter kollisar som potatis, pasta och ris till lunch/middag. Jag själv skulle gå runt vrålhungrig på typ en bit kyckling och sallad? Men kan inte du göra ett inlägg om just kolhydrater? Tror många är ”rädda” för dem. Och man blir ju omedvetet ”inspirerad” till att sluta äta dem när man ex ser andra kända personer inte äta det.

  Ta hand om dig vännen

  1. Jag äter apsolut kolhydrater som både potatis, ris. Igår så käkade jag potatis till både lunch och middag. Varför jag inte gör det när jag lagar mat hemma är för att jag inte orkar/hinner men om du kollar min matdagbok så får jag i mig massa kolhydrater i frm av havregryn, amaranth, bananer, frukter, bär, mm. Min kost besår till största delen av kolhydrater.

 7. Hej Ida.

  Tack för en grym blogg, man blir alltid på bra humör när man kikar in hos dig 🙂 En undran, hur smakar chiafrön? Har tänkt länge på att köpa det men är såå kräsen när det kommer till mat, smaker och konsistenser. Vill inte köpa och sen kasta, för dom är ju ganska dyra. Har dom nån smak, hur är konsistensen? Och hur smakar chiapudding (frön och vatten)? Konstistensen i ”Idas kök” såg inte allt för tilltalande ut 😛
  Tack för att du alltid inspirerar och motiverar! 🙂
  Kram Emma

  1. Hej Emma och tack snälla! Chiafrön som chiapudding har en geleaktig konsistens så gillar du inte gelekonsistens så kommer du inte gilla chiapudding 🙂

 8. Hej Ida! Vilket bra avsnitt och vad inspirerande att få se rörlig bild på när du/Viktor står i köket och rör ihop alla dessa recept som sett så goda och fina ut på bild:) Så tack för det, och jag sitter faktiskt själv just nu och äter chiapudding till frukost, så gott! Keep up the good work:) kram

  1. Hej fina Julia! Haha tack vad kul att höra att du uppskattar vårt program 🙂 Viktor är så härlig och fler program med honom kommer :)Chiapudding är magisk! Ha en fin dag Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar