Annons
Annons


IDAS KÖK – BANANPANNKAKA


Så nu kommer här en liten premiär på min nya youtube serie, Idas Kök. I första avsnittet lagar jag bananpannkakor. Hoppas ni gillar det och kom gärna med önskemål på vad ni vill att jag ska laga? 🙂 För att följa serien så prenumerera på min youtubekanal

Annons

HÄR.

//English: Here is the firt episode of my new cooking serie. Right now its just in swedish but I will try to do subtitles for you. Love, I

35 kommentarer till “IDAS KÖK – BANANPANNKAKA”

 1. Åh, vilken kul idé! Skulle gärna se dig göra proteinbars, nyttiga kakor och chokladbollar (ex dadelbollar)! Vore kul med lite nya recept på det. 🙂
  Kram!

 2. Jättekul idé! Jag skulle vilja se recept på mellanmål att ta med i väskan för att äta innan träning (som håller sig i rumstemperatur under skoldagen). Recept på nyttig glass skulle också vara kul. 🙂

 3. Hej Ida!
  Måste fråga en sak som jag funderat på så länge nu. När jag var yngre dansade jag discodans i Karlstad på dansstudion och jag minns att jag hade en danslärare som var från Åmål som var blond och påminner om dig till utseendet.
  Nu är det jättelängesedan men tänkte bara att jag skulle kolla om det möjligtvis var du 😀
  Tack för en underbar blogg och all inspiration du ger 🙂 kram!

  1. Hej Alicia! Vad kul att du har dansat disco, det gjorde jag i många år också 🙂 Jag har även undervisat men aldrig i Karlstad. kanske var det Sofie Ericsson eller Nathalie Akselsen? Kramis

 4. Ska till Stockholm bara över dagen om några veckor och skulle vilja ha tips på bra restauranger så jag kan äta lunch+middag. Ska vara i riksdagshuset så om de ligger nära det så är det bara bra. Har du några bra på lager? 🙂

  1. Mina favoritställen för lunch är: Doctor Salad, Kalori, yoga yama, Foam, Ecoist, non solo bar mm och middag är East, Vurma, Grill, Thai House. Ha en trevlig vistelse i Stockholm 🙂 Kramis

 5. Jag skulle vilja ha fler tips på soppa! Eftersom jag inte äter mjölkprotein längre är det så himla svårt att hitta recept som inte är mjölkbaserad 😉

 6. Hej Ida!Jag kom igång men min träning för ungefär ett och ett halvt år sedan och försökte i samband att bli vigare genom att stretcha mer osv. En dag helt plötsligt förra våren så gjorde det jätteont att sträcka ut lårets baksida och det gick inte att stretcha det alls. Bestämde därför att vila benet och bara stretcha det andra. Men ännu idag finns smärtan kvar. Den är väldigt koncentrerad och gör det omöjligt att stretcha det låret. Det konstiga är att jag inte alls märkte när det hände utan plötsligt var smärtan där.
  Har du någon aning om vad det kan vara och har du något tips på hur jag ska behandla det? Tror att det kan vara att muskelfästet lossnat men inte säker!
  Din blogg är jätte motiverande, keep it up! Kram

  1. Hej Elise! Jag förstår och det låter som du har fått en sträckning i baksida lår. Jag har själv haft en och den varade i flera år för att jag hela tiden drog upp den. Jag skulle rekommendera att gå raka vägen till din sjukgymnast så denna kan kolla hur långt gången du är i din sträckning, hur farligt det är och ge dig övningar och behandling så du blir av med den. Lycka till! Kram Ida

 7. Hej Ida! Det var jätte roligt med ”idas kök”. Blir super glad om du fortsätter med ditt fina kök. Där du lagar god, enkel men framförallt nyttig mat. TaaaaaaCk!!! ;D

 8. Åh vad kul med mat-videos! Vad använder du för nån stekpanna? 🙂 Är verkligen i behov av en stekpanna som jag kan steka saker i kokosolja utan att det fastnar.

 9. […] youtube serie “Idas Kök”. Förra vecakn var det premiär och ni kan se det avsnittet HÄR och senare idag släpps avsnitt nr 2. Igår så spelade jag in ytterligare 4 st avsnitt och jag […]

 10. Försökte göra bananpannkakor en gång, men de blev bara som någon form av odefinerbar hög av… klägg. Så jag gav upp.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar