Annons
Annons


IDAG ÅKER VI OCH IMORGON SMÄLLER DET


Idag är det lördag vilket betyder att jag åker till Portugal och surfar wihooo. Planet går i eftermiddag och just nu i skrivande stund har jag inte packat en enda sak. Haha typiskt mig, har sååå mycket att fixa! Vart har jag mina sommarkläder liksom?! Jaja det löser sig och jag är så sjukt taggad!!!

Tack för alla önskemål om vilka dagar jag ska släppa videos på youtube. Efter att ha kollat igenom alla kommentarer så är söndag och torsdag de dagar ni helt vill och det var faktiskt de 2 dagarna jag själv funderade på så de är spikade.

Annons

Imorgon släpper jag en ny video och beroende på hur nätet är i Portugal så hoppas jag kunna släppa en på torsdag också. SÅ söndagar och torsdagar är videodagar så glöm inte gå in HÄR och prenumerera på min kanal.

Nä nu är det dags för mig att sätta lite fart för att dra till Portugal. Ha en grym lördag så hörs vi imorgon igen och då SMÄLLER DET kan jag säga! Från och med nu så använd endast idasfitness.se när ni ska komma till min blogg 😉

20140317-173211.jpg

Kommentera | Translate


Annons
Laddar