Annons
Annons


IDA WARG – DIPLOMERAD PT


Fick precis en shock! Kom hem och var HELT slutkörd efter dagens alla aktiviteter och hade lite ångest över att jag skulle behöva slå upp Näringsfysiologiboken imorgon och plugga. Skrev fysiologiprovet i fredags och gjorde även Näringsfysiologiprovet (fast jag inte skulle). Jag hade nämligen inte hunnit plugga in allt men jag körde på ändå och tänkte logiskt efter hur jag brukar tänka när det gäller kost och proteiner och hade ingen aning om det var de svaren de ville åt eller inte.

Annons

Men tydligen så kan jag min kost då jag kom hem fick se att jag klarat både fysiologin och Näringsfysiologin och vet ni vad det betyder??? JAG HAR KLARAT ALLA PROV OCH ÄR NU DIPLOMERAD PT! Wihooo!

Är så stolt över mig själv! Sammanlagt 8 fel på alla prov! Inte dåligt Wargen. Nu ska jag ge mig själv en klapp på axeln och fira med att käka en burk kvarg 😀

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar