Annons
Annons


IDA TRÄNAR SVERIGE


Idag och imorgon är det dags för mig att ha mina första egna träningsevent ”Ida Tränar Sverige” och jag är så sjukt taggad! Jag hade ingen aning om att intresset skulle vara så stort när jag väl drog ihop det här.

Annons

Jag hann inte ens lägga upp själva affischen för ens hela eventet var överbokat och tyvärr fick vi säga nej till väldigt många. Men vi funderar självklart nu på att göra fler event och kanske i framtiden besöka andra städer.

Så nu undrar jag om ni har några önskemål på stad ni vill att jag ska komma och hålla träningsevent i? Ni får gärna ge tips på eventuell lokal i den staden också som tar emot minst 30 personer. Wohoo vill ju hälsa på er alla! 🙂

Här är affischen som vi aldrig hann posta innan 😀

Vi har ändrat lokal till fina Vici Athletics på Fridhemsplan och sponsorer till eventet är: Holistic, Puma, Doctor Salad, MyBkr, Vita Coco och Invisibobble.

IDAWARG_inbjudan-04

81 kommentarer | Translate


Annons
Laddar