Annons
Annons


IDA & LISA PÅ GYMMET


God kväll!

Har precis kommit hem efter att ha tränat på övningar inför det praktiskaprovet med min fina klassvän Lisa på PT-school. Läs hennes blogg här! Båda två kände sig dock lite sjuka, måste ha varit det där anatomiprovet som tagit kål på oss! 🙂 Men vi hade trevligt ändå och hann gå igenom några övninger. Behöver dock träna mera, så gymmet imorgon! Måste bara krya på mig först. Hallon & Blåbär!

Annons

Lisa & Ida 12 år 😀 Hahaha.

4 kommentarer till “IDA & LISA PÅ GYMMET”

  1. Hejsan , jag är en tjej som vill bli pt . Skulle inte du kunna skria vad du tyckte om den utbildningen du gick ? får du börja jobba direkt när du fått din licens och så .
    Många vänliga hälsningar nathalie furst.

  2. Ser ut som att du har mycket att göra! Önska dig lycka till på provet. Jag är sjukt nervös inför min utbildning, får lite kalla fötter, hoppas att det blir bra.

    Ja men det skulle vara trevligt att ses, jag kan mer på helgerna så vi kanske ska styra upp någon helg? Du kanske kan maila ditt nummer eller något, så man kan höras vid lättare?=)

  3. Vi ser verkligen skitsmå ut. Säker på att du får teckna HM-kort? haha. Ha en bra dag going! Kilar in till skolan i em, får se om vi springer på varann!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar