Annons
Annons


IBLAND ÄR DET BARA ATT BITA IHOP!


Mina axlar, rygg och mage har träningsvärk och vill egentligen inte resa sig ur soffan idag. Det de helst av allt inte vill göra är att dra sig upp och klättra i en stolpe!

Men ibland mina vänner är det bara att bita ihop och köra! Att ge upp varje gång man känner så här blir det inga snygga Pole Dance Trick av! Jag vet att jag kommer ha  galet kul på klassen ikväll när jag väl är där.

Annons

Bara att stoppa in lite choklad i munnen och köra 😀 Mot StudioDQ och Pole Dance!

English: I have muscle pain in my shoulders, stomach and back and the last thing my muscles want to do is to train Pole Dance. But sometimes you just have to bite the bullet and I know I´m going to have so much fun on the Pole Dance Class tonight. I´m gonna eat some chocolate and then go to StudioDQ for some Pole 🙂

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar