Annons
Annons


IBLAND ÄR DET BARA ATT BITA IHOP OCH KÖRA


God morgon vänner! Hoppas ni mår toppen idag? Själv är jag så sjukt stel i kroppen efter gårdagens träningsass. Gårdagen var verkligen helt perfket! Började med ett yogapass med meditation följt av frukost i lugn och ro. Sedan tog jag en liten promenad till Marisol för helaing. Efter det tog jag ännu en promenad för att medverka i en podcast med Gert Fylking. Efter det blev det promenad hem för att sedan ta mig till gymmet. Podcastinspelningen tog längre tid än jag trot vilket gjorde att jag var lite trött och sjukt opepp på att gå till gymmet men SÅ skönt att jag gjorde det! Ibland måste man bara tvinga sig. Nu går jag till gymmet 2-3 gånger i veckan och tycker det är perfekt! Går jag fler blir så blir det bara en stress och går jag färre så blir det så sjukt jobbigt att ta sig dit 😀 haha det är en fin balans det där!

Annons

Igår körde jag passet nedan…

UPPVÄRMNING:
10 min crosstrainer

SUPERSET 1:
10 benpress
15/sida enbenshöftlyft
X 3

SUPERSET 2:
15 latsdrag
15 hantellyft åt sidan
X 3

SUPERSET 3:
10 rygglyft med vikt
12/sida utfall med vikt
X 3

AVSLUTADE MED:
12 ”gynmaskin”
X 3

Mycket skönt pass med bra kontakt. Men gud vad hungrig jag var på kvällen! Åt och åt och åt och vaknade hungrig inatt! Haha blir alltid så varje dag jag tränar. Helt galet vad mycket hungrigare jag blir av att träna. Blir ni också det?

 

 

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar