Annons
Annons


IBLAND ÄR DET BARA ATT BITA IHOP


Igår var en sådan dag då jag verkligen inte kände någon lust för att träna. Trött, ont i huvudet, kliande ögon och en tät hals(astma) av allt pollen och jag mådde faktiskt lite illa. De flesta sådana dagar brukar jag ta en vilodag och tycka lite synd om mig själv, men igår kände jag verkligen att min kropp behövde röra på sig.

Annons

Jag bestämde mig, tog på mig träningskläderna och joggade iväg till gymmet.

Körde ett lätt cardiopass…

Uppvärmning: 1 km löpning

Följt av…

1 km löpning

20 squats

10 armhävningar

X 5

Totalt: 6km löpning, 100 squats och 50 armhävningar.

Svetten bara rann och det kändes som att jag kunde stå där i eveigheter.

Direkt efter körde jag ett triset för magen…

15st crunch på boll + 10st benfäll+ 30st/sida sneda crunch X 3

Sedan övade jag lite handstående innan jag joggade hem igen.

Efter passet var jag fylld med energi och jag var så glad och nöjd att jag tog mig iväg till gymmet och träning.

En svettig och nöjd Ida.

20140521-092153.jpg

16 kommentarer | Translate


Annons
Laddar