Annons
Annons


I LOVE ACAI


IMG_8084.JPGIMG_8081.JPGIMG_8082.JPGIMG_8083.JPG

Igår tog jag en eftermiddagsfika med fina Anna. Vi käkade Acai Bowls och pratade massor som vanligt när vi ses. Haha. Ni som följt mig och min kostdagbok i Mikz vet att jag älskar Acai och äter det typ varje dag.

Annons

Därför blir jag extra glad när fler och fler cafeer serverar det och det tackar jag Macacos för som är så grymma på att sprida detta superbär från Amazonas i Sverige. Acai är ren kärlek för mig då det inte bara är supernyttigt utan också supergott! MUMS! Skålen ovan är alltså ren kärlek! ♥

//English: Yesterday met Anna and we had Acai bowl. You who follow my food diary in Mikz knows that I love Acai and eat it almost every day. Therefore, I am particularly pleased when more and more cafes serving it and I thank Macacos for spread this Superfruit from the Amazon in Sweden. Acai is pure love for me and its not just super healthy but also super good! YUM! The dish above is thus pure love! ♥

21 kommentarer | Translate


Annons
Laddar