Annons
Annons


HUVUDVÄRK AV LCHF


Svar på kommentar…

Hej finaste Ida! En fråga om LCHF… fick du huvudvärk i början? Jag har varit idag hela dagen utan kolhydrater (så gott som) och har en blixtrande huvudvärk nu… jag undrar om det är kroppen som reagerar så snabbt på det minskade intaget kolhydrater eller om det är en ren tillfällighet? Jag vill testa på LCHF för jag vill tappa lite vikt, men jag vill inte göra det på ett sätt som får mig att må dåligt (om huvudvärken härstammar från detta…)…vad har du för åsikter kring detta? Kram

Annons

SVAR: Hej tjejen! Yes jag hade huvudvärk i 3-4 dagar och är helt säker på att det beror på det miskade kolhydratsintaget. Huvudvärk är en av de vanligaste biverkningarna i början men det går sedan över efter någon dag 🙂 Hjälpte faktiskt mig att dricka lite mer kaffe första veckan så ge inte upp, den kommer gå över! Lycka till! Kram Ida

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar