Annons
Annons


HUR TJÄNAR JAG PENGAR?


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

IMG_1635.JPG

Hej älsklingar! Kom precis hem från gymmet där jag körde ett långt löppass med intervaller. Berättar mer om det imorgon. Vill bara hoppa in och pusha för att ni ska lyssna på mitt och Viktors senaste poddavsnitt som handlar om ekonomi, pengar och jobb. För er som undrar hur och på vad jag/vi tjänar pengar på är det rätt avsnitt. Vi berättar om hur vår business ser ut när det gäller sociala medier och jag berättar även om Welloteket och hur vi har byggt upp det företaget.

Annons

Så in och lyssna på veckans avsnitt HÄR!

Sedan så sponsrar även Welloteket veckans avsnitt så ange koden: denfriskawargen så får ni 10% på hela sortimentet på Welloteket. Happy shopping! 🙂 (Reklam)

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar