Annons
Annons


HUR SKA VI FIRA 20K?


20k

Hej mina finisar! Har precis kommit hem efter en dag fylld av möten + inspelning av nya videos till min youtubekanal. Vet inte om ni bloggläsare kollar på min youtube men jag har lagt ganska mycket tid där det senaste och är snart uppe i hel 20 000 prenumeranter! Hur galet?! Wohooo! För att fira detta så har jag tänkt att göra något kul så kom gärna med förslag på vad ni vill se och hur vi ska fira?! Puss, I

Annons

Kolla på videon HÄR!

6 kommentarer till “HUR SKA VI FIRA 20K?”

 1. Hej Ida!

  Jag har en fråga som jag jättegärna vill få svar på. Jag har på senaste tiden gått ner lite i vikt och blivit smalare kring överdelen och midjan. Dock tycker jag att jag blivit lite oproportionerlig. Jag är betydligt bredare kring höfter och lår. Jag har inte ”tjocka lår” men jag är på något sätt väldigt bred. Hur ska man träna och äta för att forma kroppen mer proportionerlig?

  Tacksam för svar.
  Kram.

  1. Hej Ebba! Det låter som du har en päronformad kropp vilket är väldigt vanligt för tjejer och så himla vackert. Om det är höfterna som är breda kan det vara svårt att träna sig smalare men för att få det lite mer proportionerligt så kan det vara fint att träna axlar och rygg större så du blir som ett timglas. Då gäller sturketräning för rygg och axlar 🙂 Kramis

  1. Men åh tack finis och det är många som önskat det så får se om jag kanske får tummen ur och vågar 🙂 <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar