Annons
Annons


HUR OFTA ÄTER JAG CHOKLAD?


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

IMG_2221.JPG

Hur goda ser inte de här Chokladdragerade kakaobönorna ut?!!! Ni hittar dem HÄR!

Jag undrar hur ofta du äter choklad? Och då menar jag sådan mörk, lite nyttigare som du har på welloteket? För mig personligen brukar det bara räcka med någon ruta sen är jag nöjd ? Hur är det för dig? kram

Annons

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Det är lite olika och jag måste faktiskt erkänna att jag inte är lika sötsugen längre efter jag blivit vegan. Förut när min kost bestod av mer protein och fett var jag ofta sugen på sött eller sugen på allt fast jag var mätt. Det var något som min kropp saknade men inte fick och då åt jag choklad varje dag. Nu äter jag choklad när jag känner för det och gärna innan träning då jag blir pigg och får mer energi till träning. Choklad gör livet så härligt och jag äter det precis när jag vill. Ibland flera gånger i veckan och ibland inte alls. Jag brukar nöja mig med någon ruta åt gången.

Mina STOOOOORFAVORITER just nu är de chokladdragerade kakaobönorna <– HÄR och Kuna 71% <– HÄR och Kuna Kardemumma <– HÄR. Alltsåååå så sjukt goda! Alla är veganska och ekologiska. Gillar ni mörk choklad så måste ni testa dessa!

Kuna chokladen har länge varit slut på Welloteket och vi har fått så mycket mail om dessa men nu är de äntligen inne igen. YEEY!

Kolla även in vårt chokladpaket <– HÄR.

(Alla länkar är reklamlänkar till min egen webshop Welloteket)

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar