Annons
Annons


HUR MYCKET MÅSTE JAG TRÄNA FÖR ATT HÅLLA FORMEN?


question-answer

Hej Ida och tack för en underbart inspirerande blogg! Efter x antal veckor av hård träning har jag äntligen fått min egen drömkropp och jag kan inte beskriva hur nöjd jag är!!! Jag har tränat ca 6 dagar i veckan. Varannan dag powerwalk och varannan dag cirkelträning med olika muskelgrupper varje pass. Vilodag en dag i veckan.
Så min fråga är hur jag bibehåller min kropp och musklerna framöver. Jag vill varken bli smalare eller få mer muskler. Jag vill bara underhålla min kropp. Hur gör jag det på bästa sätt? Måste jag träna lika ofta som jag gör nu? Jag älskar att träna men 6 gånger i veckan är rätt mycket, speciellt nu när skolan börjar. Det är så mycket annat man ska hinna med. Har du några bra tips till mig? Kram!

Annons

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Men vad härligt att höra och grymt jobbat! LÅter så underbart härligt att höra någon som är nöjd med sin kropp! Wohoo för det, mer kärlek till oss själva! 🙂 <3 Nu till din fråga… 6 pass i veckan är mycket och behövs inte för att hålla den i trim. Jag kör 3-4 pass i veckan + vardagsmotion och bra kost. Det räcker gott och väl för att hålla igång och behålla resultat. Så min rekommendation är 3 styrkepass + vadagsmotion och bra kost så är du hemma. Kramis

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar