Annons
Annons


HUR MYCKET CHOKLAD ÄTER JAG?


question answerHej Ida! Måste först bara säga att jag älskar din blogg och att du är min största inspirationskälla, både när det gäller träning, mat och kläder. Jag följer dig på mikz och ser ibland att du äter choklad som mellanmål.

Annons

Vad är det då för choklad? Och ungefär hur mycket äter du? :)
Kram!

SVAR: Hej fina du och tack snälla vad glad jag blir <3 Ja tar upp din kommentar här då jag fått många frågor om denna chokladen 🙂 Jag brukar äta mörk choklad 70-90% och jag mäter aldrig hur mycket men jag nöjer mig med någon ruta. jag har alltid varit en sådan där störande människa som köper en godispåse och kan spara den forever. Haha. Tror ni min lillebror var galen på mig när vi var små? Han svepte sin godispåse med en gång medan jag hade min i en hel vecka efter. Jag vet inte vad det beror på men jag nöjde mig liksom med några godisar och blir mätt på smaken efter några bitar. Så svaret på din fråga blir ca 1-2 rutor 🙂 Kramis

//English: Question/answer in swedish. Use google translate. 

19 kommentarer | Translate


Annons
Laddar