Annons
Annons


HUR MIN TRÄNING VARIT GENOM LIVET


question-answer

Hej Ida! Jag har inte följt din blogg så jättelänge men den är otroligt intressant och inspirerande! Jag undrar hur du tänkte om träning när du var yngre? Vilken linje gick du på gymnasiet och hur har din inställning till hälsa och träning förändrats sedan den tiden? hur och varför startade ditt intresse för träning? Kram och tack för bästa bloggen!

Annons

SVAR: Hej Maja och välkommen hit och tack vad kul att höra! När jag var yngre så var jag väldigt aktiv och danstränade 6 gånger i veckan och har gått på väldigt många olika sporter. Dock såg jag aldrig det som träning utan bara saker som jag tyckte var kul. Jag tränade aldrig för att jag var tvungen att träna utan för att jag tyckte det var så sjukt kul och för att bli bättre på just sporten/aktiviteten jag höll på med. Så var det i många år tills jag hamnade i onda cirklar då jag istället la all fokus på hur jag såg ut och ville förändra min kropp med träningen istället för att fokusera på att bli bättre och glädje. Att flytta det fokuset var inte alls hälsosamt och sedan jag slutade dansa är det mycket svårare att sätta mål och att träna för att det är så sjukt kul. Så fort jag har något jag tycker är kul som tex Pole Dance så går jag till gymmet och tränar för att jag ska bli starkare och bättre på Pole Dance istället för att bara träna för att jag måste. Där av är det väldigt viktigt att ha mål med träningen tycker jag för att drivas av ett mål och flytta fokus från utseende.

Vidare till nästa fråga så gick jag Estet Dans på gymnasiet i Åmål. Jag hade sjukt kul men kan inte påstå att det var en bra dansutbildning. Vi hade typ 1 dansklass i veckan och den var inte alltid så uppstyrd, så vi tränade mycket själva på raster och så skolkade vi en del för att dansa istället 😀 haha.

Jag har ingen aning? Min mamma och pappa har alltid varit noga med att jag och min bror ska röra på oss och ha intressen och de satte tidigt in mig på gymnastik, dans, golf, orientering, längdskidor, tennis… haha ja en hel del men jag fastnade för dansen. Jag har alltid gillat att röra på mig och har känt från början att jag älskar det och hur bra jag mår av det.

Hoppas du fick svar 🙂 Kramis, I

(Obligatorisk)Annons
Laddar