Annons
Annons


HUR MÅNGA KALORIER FÅR MAN ÄTA I LCHF?


Svar på kommentar…

hoppas hoppas du kan svara på min fråga också :)
jag har tidigare ätit kost där man räknar kaloriintaget
men nu när jag blivit sugen på att testa lchf (tack vare dig :) )
så blir jag förvirrad, hur många kalorier per dag får du i dig på ett ungefär ?
jag testade räkna mitt dagsintag och det blev högre än jag tänkt mig,
Då borde ju det bli tvärtom för mig, att jag går upp i ivkt med lchf?

Annons

hoppas du har tid och lust att hjälpa mig lite :)

tack för en inspirerande och uppmuntrande blogg

kram

SVAR: Hej! Kosthållning där man räknar kalorier hit och dit tror inte jag alls på. Tror man kan bli lite knäpp tillslut av att alltid ha koll på kalorier och väga och mäta mat hit och dit. Jag har ingen aning om hur många kalorier per dag jag får i mig. Antar att det mer kalorier än vad som är ett normalt dagsbehov för en kvinna. Men det är bra kalorier jag får i mig som kroppen kan ta hand om och använda! Äter man strikt efter LCHF så ska man kunna äta hur mycket man vill eftersom kroppen använder allt fett man får i sig som bränsle istället för kolhydrater.

”LCHF bygger på att man tänker helt tvärt emot traditionella viktminskningsråd. Istället för att räkna kalorier och begränsa sitt intag av mat (och därigenom gå ner i vikt genom att svälta kroppen) så låter man hormonerna styra viktminskningen. Genom att ställa om kroppen från kolhydratdrift till fettdrift tillåts kroppen att använda sina fettlager som bränsle och man går ner i vikt.”

Informationen är tagen HÄR och du kan även hitta mer bra information om LCHF där. Mer bra info hittar du även på Kostdoktorns blogg.

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar