Annons
Annons


HUR MAN LÄTTAST TAR SIG IGENOM ETT LÖPPASS?


lopning-2-ida-warglopning-1-ida-warglopning-ida-warg

Shoes – HERE // Tights – HERE // Top – HERE (adlinks)

Hej mina hjärtan! Igår var jag på gymmet och körde 8km löpning. Alltså jag trodde verkligen inte att jag skulle klara det för mina ben var som bly efter fredagens benträning.

Annons

Varenda löpsteg i början var smärta pga. träningsvärken! Haha jesus! Efter 20 min på bandet så trodde jag att jag skulle dö men efter ca 30 släppte det och de sista 4 km gick ganska lätt! Måste även tacka min pojkvän för bra underhållning i form av Framgångspodden och intervju med boxaren Mikaela Lauren som faktiskt igår gick match och försvarade sin VM-titel och vann. Stort grattis! Vill ni ha lite pepp så lyssna på podden HÄR!

Av någon konstig anledning så är det mycket lättare för mig att springa intervaller (även om de går snabbare) än att hålla ett och samma tempo. Började springa i ett jämt tempo på 10km/h men blev så galet uttråkad att jag sedan började köra 1 min intervaller och växlade mellan 10km/h och 11km/h. Då flög tiden förbi.

Har ni några knep på hur man får tiden att gå snabbare under ett löppass?  Tell me alla era tips! Puss, I

//English: Hi my sweeties! Yesterday I ran 8km on the treadmill. It was so hard because my butt and legs where so sore after fridays workout, but I made it! I think its so boring just to run in the same tempo so I did 1min intervals, 1 min 10km/h and 1 min 11km/h and the time just flew away! 

 

31 kommentarer | Translate


Annons
Laddar