Annons
Annons


HUR MAN LÄR SIG GÅ NER I SPAGAT?


hur-man-lär-sig-gå-ner-i-spagatHär kommer en efterlängtad video om alla mina bästa tips på hur man blir vigare och hur man kommer ner i spagat. Kolla på videon HÄR – N´joy! 

PRENUMERERA PÅ MIN KANAL HÄR!

//English: HERE is a video with stretch tips for splits-

25 kommentarer till “HUR MAN LÄR SIG GÅ NER I SPAGAT?”

 1. Hej! Jag var hos skolsköterskan på kontroll, och hon tyckte jag vägde för lite & skulle hoppa över träning ett tag och äta upp mig lite. Jag vill dock super gärna träna men känner att det kanske är lite dumt. Vad tycker du? 🙁

  1. Jag tycker du ska lyssna på skolsköterskan. Eller så fortsätter du att träna och äter mer mat bara 🙂 Kramis

 2. Jag kunde gå ner i spagat förut, men har tappat det! 🙁

  Får börja stretcha igen! Finns ju inget skönare 😀

  1. Ja men då kommer du tillbaka snabbt 🙂 Lite stretch varje dag så är du tillbaka i spagat 🙂

 3. Åh vad grymt! Tusen tack 🙂 Jag har kollat på din gamla från något år tillbaka (den är såklart också bra) men kul med en ny. Kram

 4. Vilken kanon bra video! Man blir så inspirerad och glad av att se dig. Älskar din positiva inställning, Ida till president!

 5. Önskar en video där du visar bra magövningar för nedre delen av magen. Känner att jag har koll på mina muskler i övre delen av magen men mycket sämre i undre.

 6. Tack för en superbra och inspirerande video! 🙂 Jag undrar bara varför stretchingen inte tar lika mycket när man är helt slut och svettig? Jag tänker att det tar som bäst då eftersom man då är väldigt uppvärmd, men jag kanske har helt fel? 🙂

  1. det funkar säkert på vissa. Jag är så pass rörlig och efter träning är jag så varm så det inte känns något när jag stretchar då musklerna är mjuka redan.

 7. Videon var jätte bra, kommer ner i min spagat nu efter bara 2 dagar. Kan du inte gör en video där du visar hur man går ner i splitt också?

  1. Men wohoo vad grymt jobbat! Ska försöka få ihop en splittvideo längre fram också 🙂 Kramis

 8. Hej,
  Jag har stretchat i några veckor nu med dessa övningar. Från början gick det jättebra och för en vecka sen kom jag ner helt på ena benet och nästan på det andra. Efter det så har det hänt något. De första övningarna känns bra och tar som vanligt men när jag ska göra själva spagaten så bara tar det stopp ca 20 cm från golvet. Det stretchar inte något i musklerna utan tar bara stopp och ”gör ont” i typ höftbenen runt där benen börjar. Det stretchar inte ett dugg och jag har försökt typ ändra ställning litegrann ifall det bara är att jag har hamnat lite fel men det har inte hjälpt. Jag vill gärna ha hjälp med att få veta vad detta kan vara eller vad man kan göra åt det. Jag går på voltige och behöver kunna gå ner i spagat, helst innan sommaren så behöver verkligen hjälp! / Ebba
  PS vill bara säga att jag älskar dina träningsvideor, jag brukar titta på de rätt ofta och göra dem, de håller mig igång?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar