Annons
Annons


HUR MAN FÅR VÄLTRÄNADE ARMAR?


Denna terminen har det varit mycket fokus på att träna armar då jag skadat min stortå, höft, hamstring mm. Innan har jag varit lite frustrerad över att jag varit hyffsat vältränad men att mina armar aldrig tar form och känns bara allmänt smalslappa.

Annons

MEN nu vet jag varför!? Svaret är enkelt, Jag har helt enkelt inte tränat dem ordentligt! Jag menar hur ofta lägger man sig ner och kör armhävningar? Inte i närheten så ofta som man gör situps eller rumpövningar! Right? Men efter denna termin med Pole Dance och mängder med hävningar så börjar även armarna ta form! GÖTT!

Idag blir det minsann armhävningar på gymmet! Vem är med mig?

Bild på mig från igår när jag står och sminkar. Haha riktigt så biffig ser jag inte ut i verkligheten tyvärr men snart så 😀

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar