Annons
Annons


HUR LÄGGER MAN UPP ETT LOPP? VAD SKA MAN ÄTA? HUR SKA MAN TRÄNA?


Nu kommer här en video många efterfrågat och som kommer vara till grym hjälp för alla er som ska springa ett lopp eller tränar mycket löpning. Löpcoachen Jessica svarar på alla mina frågor om hur man lägger upp ett lopp, vad ska man äta, hur ska man träna veckan innan osv.

Annons

TÄVLING!! 5 av er som anmäler sig till mitt TeamStadium I Nikes lopp 27 juni kommer vinna hela kit från Nike. Hur grymt?! Nedan ser ni instruktioner.

Börja med att anmäla dig till loppet:

1. Anmäl dig HÄR!

2. Välj registrera dig och fyll i din info.

3. I nästa steg välj ”Join a Team”.

4. Steg 1: Sök efter TeamStadium eller Warg.

Steg 2: Välj team genom att klicka i TeamStadium.

Steg 3: Fyll i lösenord TeamStadium.

5. Senare när du väljer storlek på din t-shirt eller linne som du får gratis lägger du in promo code: ‪#‎TeamStadium‬.

 Sedan när du har anmält dig till mitt team TeamStadium kommentera under detta inlägg varför just du ska vinna ett Nike-kit och skor.

Wohoo! Jag behöver ert stöd i loppet så in och anmäl er nu!

//English: Video and competition in swedish.

15 kommentarer till “HUR LÄGGER MAN UPP ETT LOPP? VAD SKA MAN ÄTA? HUR SKA MAN TRÄNA?”

 1. Hej!

  Jag ska springa loppet och har börjat ordentligt med min löpträning nu! Men, jag har ett problem. Jag blir väldigt ofta jättestel i övre ryggen vid nacke och vid skuldrorna när jag springer. Jag har stretchat innan jag sprungit för att förhindra att det ska hända men det hjälper inte. Har du några tips på vad jag ska göra? Stretchövningar, annan hållning när jag springer eller något annat? Värt att tillägga är att jag är rätt överrörlig i överkroppen.

  Kram!

  1. Wohoo vad kul! Jag skulle egentligen behöva kolla på dig för att veta vad som kan vara fel. Låter nästan som att du kanske behöver stärka upp istället föratt stretcha. Att stärka upp ryggmusklerna har hjälpt mig mycket + att stretcha ut bröstet. Testa det. Hjälper det inte så besök en sjukgymnast som kan kolla på dig. Kram Ida

  1. Oj, råkade skicka endast länken!

   Grejen är att livsmedelsverket vill förbjuda kosttillskott, vilket är helt sjukt och ett hot mot folkhälsan!! Finns en lista om man trycker på länken som man kan skriva på för att vi ska få bevara rätten att själva bestämma över vår hälsa och vilka kosttillskott vi vill ha! –> https://vitaminupproret.se/node/40

 2. Har kört varje löparpass du lagt upp tre gånger i veckan och imorgon är de dags för falkloppet (1mil) börjar bli smått nervös nu och på de har jag en grym träningsvärk i benen efter gårdagens crossfitpass.
  Men att komma i mål är en stor vinst 🙂
  Ha en fin kväll!

 3. Hallå! Jag anmälde mig nyss till loppet och ditt team.
  Försökte först få med med några kompisar och skapa ett eget team, men de vägrade 🙁 men lät inte det förstöra peppen.. Så det blev ändå att jag anmälde mig till dit team!

  Jag är så himla pepp på att springa loppet och framförallt komma igång med träningen. Att springa är något jag kan tycka är världens värsta grej ibland men ibland världens bästa. Samtidigt som varje sekund går extremt långsamt när det är tungt så kan det helt plötsligt gå så mycket snabbare, bättre och ge massa power bara man slutar tänka på sekunderna och är lite klychig och *lever i nuuuet*.
  Det är ju även så himla bra att kondition är en färskvara och att man faktiskt kan jobba upp den och märka skillnad relativt fort, men också att man märker att den försvinner om man inte underhåller den.

  Såklart för att peppa lite extra inför loppet i sommar vill jag gärna vinna ett nikekit + skor eftersom jag nu använder några lökiga gamla skor som säkert borde kasserats för långe sedan men tanke på alla hål de har..

  Ha en fortsatt bra långhelg!

 4. Hej Ida! Tack för en super inspirerande blogg, som jag följer dagligen! Jag har en snabb fråga till dig, hur lång tid tar det på ett ungefär att jobba upp sin löpning? Jag har sprungit lite förr, men har aldrig lyckat komma in i det riktigt. Har som mål att springa Midnattsloppet i slutet av sommaren, och orka hela loppet och undrar därför om det är möjligt? Tack på förhand! Har sprungit nu i cirka 1 månad.

  1. Oj det är omöjligt att svara på och väldigt individuellt. Har du sprungit innan så kommer det bli lättare att hitta tillbaka. Börja springa och kolla på vilken nivå du är på. Tränar du regelbundet och rätt så brukar det gå ganska fort 🙂 Kramis

 5. Perfekt, jag har länge velat springa något lopp för att ha något mål med min träning, men jag ska jobba i Stockholm i sommar och känner inte så många där. Har därför inte haft någon kompis som velat haka på mig på något lopp, men nu när jag kan joina ditt team fick jag den perfekta Just Do It-sparken som behövdes!
  Jag vill vinna Nike-kitet för att jag faktiskt förtjänar en belöning för hur otroligt hårt jag jobbat med min löpning det senaste året. Trots skador, hjärnspöken och skitväder har jag till slut lyckats jobba upp en grym kondition, trots att mitt knä ballar ur så fort jag börjar löpträna på allvar. Varannat pass på crosstrainern har varit min lösning och jag är faktiskt sjukt stolt över min disciplin trots att jag tycker det är sååå trist att träna cardio på gymmet! Kanske blir det roligare där inne när jag är lika snygg som elit-träningstjejerna på gymmet i mina nya Nikekläder, snälla låt mig bli en av dem! 🙂

 6. Hej Ida!
  Efter dotterns tjat är jag nu amäld och klar och ser fram emot att lysa upp Stockholm en lördagkväll tillsammans med dig i TeamStadium.
  Nu är det bara träningen kvar…
  Hälsningar Anna

 7. Typiskt, jag är redan anmäld sen länge då en kompis skapade ett lag. Kanske ser dig där iaf…

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar