Annons
Annons


HUR KÄNNER JAG MIG TRYGG I GYMMET?


Subscribe on my youtube channel HERE for more workouts.

Annons

question answerHej Ida!
Tack för en fin blogg, som får mig motiverad att dra mig till gymmet och leva lite hälsosammare.
Jag har en fråga som du kanske fått innan men jag har inte läst din blogg jätte länge.

Det är så att jag har rökt och haft en ohälsosam livstil sedan början av gymnasiet nu 10 år senare har jag tagit tag i mig själv och slutat röka ich ändrat mina matvanor. Jag har aldrig varit överviktig men har varit otroligt otränad. Ku har jag kommit igång med träningen, springer mycket ich går på pass kanske 4 gånger i veckan. Men jag känner att det inte ger mig det jag vill, jag vill vara stark och få tydliga muskler. Melodin många andra tjejer är jag osäker på att våga mig in på den felen av gymmet där man tränar styrka, mot alla vikter. Jag är osäker på hur jag ska göra och jag har ingen träningskompis att träna med. Det känns bara så otroligt jobbigt att börja träna med fria vikter, som att alla ska titta på mig, eller att jag gör fel eller är svag mm. Har du något tipps hur jag ska komma över den där tröskeln och våga börja styrketräna?

Tack för en fin blogg :)

SVAR: Hej  fina du och tack för din kommentar! OTROLIGT grymt att du slutat röka, stor tumme upp på den! 🙂 Vad kul att du vill in i gymmet och lära dig och du är inte ensam om att tycka det är läskigt. I början kan man känna sig lite lost och det gjorde jag också vill jag lova. Det jag gjorde och det som är det allra bästa är att boka några PT-timmar. Det kan räcka med 1-5st för att lära dig lite övningar, teknik och få ett träningsschema du kan följa. Man känner sig genast mycket säkrare i gymmet. Har du inte möjlighet till det så skulle jag rekommendera att du kollar youtube och samlar på dig olika övningar. Skriv ner och testa sedan i gymmet. Ovan kan du se ett bra träningspass för ben/rumpa med kettlebells som du kan testa köra i gymmet. Du hittar även fler hela träningspass och övningar på min kanal så glöm inte prenumerera HÄR.

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar