Annons
Annons


HUR HÅLLER JAG MOTIVATIONEN UPPE?


question answerHej Ida! Vad gör du när din inspiration och motvation till både kosthållning och träning sviker? Vad är dina tips för att orka igenom även de jobbiga perioderna med både mat, träning och allt där till? Vad motiverar dig?  Tack för en bra blogg med sund inställning till både mat och träning, fler som dig! 

SVAR: Tack snälla för de fina orden! 🙂 <3 Jag har självklart också dippar ibland och det beror oftast på att kroppen är trött och då tar jag vilodagar tills motivationen kommer tillbaka eller när jag känner att jag är trött på mitt träningsupplägg så testar jag något ny träningsform, går på grupppass eller bokar in träningsdejt med kompisar.

Annons

Det brukar funka och ger energi och motivation tillbaka. Angående kosten så äter jag alltid det jag vill så det brukar aldrig vara några problem. Dock så kör jag just nu efter ett rotationsschema för att bli av med min allergi och i och med att jag mår så mycket bättre och har ett tydligt mål så är det nte svårt att hålla sig till det. Så mitt bästa tips med kosten är att hitta en hållbar kosthålning som du gillar och som inte känns tung att följa. Känns den jobbig så är den inte hållbar och du bör kolla över om något ska ändras.

Kram Ida

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

20 kommentarer | Translate


Annons
Laddar