Annons
Annons


HUR GÖR MAN PÅ KALAS?


Svar på kommentar…

Hej Ida! Jag vill så gärna sluta med sötsaker och det går bra när jag är själv men på tex. kalas så vet jag inte hur jag ska göra? Hur gör du? Folk frågar varför man gör som man gör och jag kan inte stå emot då. Tacksam för svar! Kram Malin

Annons

SVAR: Hej Malin!

Idag har jag varit på dop då det serverades smörgåstårta, vanlig tårta, bullar, kakor, dricka och massa andra söta saker.

Jag tog först en bit smörgåstårta och käkade upp det som var på toppen, dvs. räkor, skinka, ägg och sallad och lämnade sedan brödet med allt det feta kletet kvar. När det var efterrätt tog jag 2 koppar kaffe. Man får någon kommentar av de som sitter berdvid men det är bara att le och ignorera.

När jag kom hem käkade jag istället denna ljuvliga tallrik fylld med proteiner, antioxidanter och nyttiga fetter… 🙂

And I feel so good 😉

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar