Annons
Annons


HUR GÅR VECKANS UTMANING?


Nu är jag nyfiken! Hur långt har ni kommit i veckans utmaning? Själv har jag bara hunnit springa 1 gång och då 7 km så har 13 härliga kilometer kvar! Tänkte gå iväg på lunchen och springa lite intervaller så jag kommer ikapp lite 🙂

Hur många kilometer har ni kvar till vekans mål på 2 mil?

7 kommentarer till “HUR GÅR VECKANS UTMANING?”

 1. Hej!

  Jag har 3 km kvar ( jag är skadad lite här och där så jag går promenader ist 😀 )

  Jag undrar också ifall du skulle kunna förklara lite mer vad man gör när man deffar, vad man får äta & inte äta oså kanske ge lite tips ang det?

  Det skulle vara väldigt snällt 🙂
  Jag mår psykiskt & fysiskt dåligt av att se min kropp just nu.. ( är ju skadad så får inte träna), det är hemsk, jag hade precis blivit ganska nöjd över min kropp ( har varit väldig nojig innan) men nu har nojigheten kommit tillbaka, och jag skäms för att byta om bland andra, även för mig själv.. Jag mår så himla dåligt 🙁
  Det skulle betyda SÅ himla mycket ifall du kunde hjälpa mig! 

  Tack på förhand!
  Du är förövrigt bäst och världens bästa inspirationskälla!  😀
  Kram!

 2. 2 km kvar 😀 blir en springtur imorgon eller på söndag beroende på känslan i kroppen så det kommer bli över 2 mil 😀

 3. Tyvärr kunde jag inte riktigt delta i utmaningen, vi har verkligen ingenting i vår ort som man kan springa på…
  Och så skulle jag inte hålla reda på hur många km jag sprungit heller… Ledsen att det blev som lite ”fusk” denna utmaning 🙁

 4. 2,5 km kvar som jag tar på gymmets löpband imorgon 😀 Aldrig hade jag trott att JAG kunde springa 2 mil på en vecka, grym utmaning Ida! 

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar