Annons
Annons


HUR GÅR JAG NER I VIKT? TIPS?


question-answer

Hej Ida jag skulle behöva lite hjälp Jag är en 18 åring tjej som behöver gå ner i vikt! jag har inte råd at gå på gymmet men jag går snabbt 6 varje dag eller 4 km. men jag vill nog ha tips med maten. kan jag äta sallad varje dag? jag vill ju gå ner men inte gå upp sen.

Annons

snälla ge mig tips

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Kosten är A-O i en viktminskning. Det bästa är att ta tag i den först och försöka hitta en långsiktig lösning. Börja med att försöka ta bort allt socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat ur kosten och ät protein med bra fetter och kolhydrater. Att promenera är absolut bra och det tycker jag du ska fortsätta med. Sedan vill jag också tipsa om hemmaträning. Att köra cirkelpass där du ex sätter ihop 4-6 styrkeövningar som du kör på rad med 1 min vila och med 4-6 varv är toppen. Vill du ha tips på färdiga cirkelpass hittar du det på min youtubakanal HÄR. Man behöver absolut inget gym för att komma i form. Jag räknar även med att du är med på alla mina veckans utmaningar framöver 😉 Kör hårt! Kramis

Hej Ida! Jag behöver verkligen din hjälp då jag försöker gå ner i vikt. Hur kan jag göra/vad ska jag göra? Jag vet att man ska äta mindre osv, men det är så jäkla tufft. Sedan hur ska man träna? Bara kondition eller styrketräna? Jag behöver verkligen din hjälp! Snälla skriv några av dina bästa tips på hur man går ner i vikt rätt så snabbt, vill så gärna gå ner till slutet på sommaren. Kram

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Att gå ner i vikt snabbt är inget jag rekommenderar. Försök hitta en kost och träning som du kan leva med livet ut istället för det kommer vara hållbart. Börja med kosten och ta bort socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat och ät protein, bra fetter och kolhydrater. Massa recept hittar du i min app under R i menyn som du kan ladda ner HÄR. Socker är boven till mycket så om du känner dig sötsugen ofta så försök bli av med ditt beroene. Här hittar du ett inlägg om att bli av med sockerberoende. Sedan är det även viktigt att du får in träning/motion. Börja med att gå 2-4 långpromenader (minst 60min) i veckan och promenera gärna minst 30min om dagen de andra dagarna + vardagsmotionera så mycket du kan. När det känns bra så börja få in 2-3 träningspass i veckan. Antingen kör du på gym eller hemma, det spelar ingen roll. Som jag skrev i kommentaren ovan så är cirkelträning grymt och du hittar massa färdiga pass du kan köra på min youtubekanal. Jag räknar också att du är med på alla mina utmaningar framöver 🙂 Lycka till! Kramis

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

 

17 kommentarer | Translate


Annons
Laddar