Annons
Annons


HUR FIRAR MAN ATT MAN NÅTT ETT MÅL?


IMG_7914.JPGIMG_7913.JPGIMG_7912.JPG

Hej mina älsklingar! Igår skulle jag egentligen tränat Pole men mitt sista möte drog ut på tiden och gjorde så jag missade träningen. Men det gjorde inget då jag istället njöt av en lång promenad runt vackra Djurgården.

Annons

När jag gick promenaden så reflekterade jag över den här våren. Jag har ALDRIG haft så mycket jobb som jag har haft den här våren och jag ser heller inget slut på det. Så sjukt kul och jag är galet tacksam att jag har den möjligheten att kunna jobba med det jag gör. För 3 år sedan var det här min dröm och nu är drömmen verklighet. Jag blir dock lite arg på mig själv att jag inte firar tillräckligt utan så fort jag når ett mål så fortsätter jag framåt. Jag vill lära mig att stanna upp, känna mer tacksamhet och fira både små och stora mål mer. Ska verkligen jobba på det!

Någon som har tips på hur man kan göra? Hur gör ni för att fira att ni nått ett mål?

24 kommentarer | Translate


Annons
Laddar