Annons
Annons


HUR FÅR MAN TIGHTA BEN? VARFÖR FÅR JAG INTE TRÄNINGSVÄRK? BLI AV MED SÖTSUG?


Svar på kommentarer…

Hur gör jag för att få slanka tighta ben? 🙂 Bästa träning för ben och rumpa?

SVAR: Tränar och äter rätt. Basövningar som knäböj, utfall, höftlyft, benpress mm är grymma. Här har du ett ben/rumppass som är toppen –> http://idawarg.chic.se/veckans-utmaning-ben-rumpa/

Hej! Jag äter lchf för tillfället och har gjort i 9 veckor, men det går segt.

Annons

Har sammanlagt gått ner från 87 kg till 81.8 kg. Trivs dock väldigt bra med lchf som livsstil men vill nå min målvikt som är 60 kg snabbare! Jag är för övrigt 17 år och 166 cm. Vilket typ av mat rekomenderar du om inte lchf? Jag styrketränar just nu 2 ggr/vecka och är på pw 2-3 ggr/vecka. Tack på förhand!

SVAR: Hej! Lchf hjälper många men det gäller att äta ganska strikt för att få resultat vilket kan vara svårt ibland. En kosthållning jag gillar och inspireras av är Paleo/stenålderskost som är en gluten och mjölkfrikost med naturliga produkter. Äter inte strikt paleo utan tar in livsmedel som tex havregryn, quinoa och bönor. Testa den 🙂 Kram Ida

Jag får aldrig träningsvärk! Tkr att jag kör så jag inte klarar mer men känner aldrig av de dagen efter:/ stretchar ordentligt efter varje pass, kan de va därför elle vad gör jag för fel?

SVAR: Hej! Vad kör du för slags träning? Oftast får man mer träningsvärk av styrketräning. Varierar du din träning? Din kropp kanske har vant sig med de övningar/vikter/rörelser som du gör och har anpassat sig. Testa någon helt ny träningsform eller variera in träning. Men sedan är det så att vissa får lättare träningsvärk än andra så du behöver inte göra något fel.

Jag blir sjukt sötsugen när jag är trött, ledsen eller stressad och äter sötsaker/glass/småkakor/choklad flera gånger i veckan som en form av tröstätande! Hur skall jag komma ur det?

SVAR: Se till att äta bra mat regelbundet så du inte faller dit. HÄR kan du läsa mina bästa tips mot sötsug.

Hej! Först måste jag säga hur fantastiskt bra jag tycker din blogg är!! Så himla motiverande och inspirerande! 😀
Jag undrar hur jag ska göra för att bränna så mycket fett som möjligt? då jag lider av lite övervikt. Har även ett enormt socker/godissug hela tiden! Har du några bra tips om hur man blir av med detta??
Återigen, tack för en grym blogg!

SVAR: Tack snäla fina du för kommentaren 🙂 Det bästa är att skaffa sig en sund livsstil med bra mat och träning. Skippa allt vad snabba kolhydrater heter och ät mycket protein, bra fett och långsamma kolhydrater. Se kommentaren ovan för tips mot sötsug 🙂 Kram Ida

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar