Annons
Annons


HUR FÅR MAN MAGRUTOR?


Hej! Har du några bra tips på hur man får magrutor? Jag får aldrig fram ”rutorna” riktigt som du har t.ex. Är det kombination av mycket konditionsträning och magträning eller vad ska man göra för att få fram dem? Tränar ju iaf 5 ggr i veckan nu, o är typ naturligt smal. Jag vill ha rutorna till beach 2011 ju! :-(

Annons

SVAR: Hihi tack ska du ha, men riktiga magrutor har jag inte ännu! Jobbar på det jag med! För att få synliga magrutor behöver man ju först och främst få bort så mycket fett som möjligt, alltså ”deffa”! Konditionsträning i kombination med en bra kost är bästa sättet! Sedan måste man ju även ha lite muskler där för att det ska bli rutor! Pratade med min PT om detta och han sa att crunches i alla former är mycket bra för 6-packet. 🙂

4 kommentarer till “HUR FÅR MAN MAGRUTOR?”

  1. Hej! jag har försökt förstå mig på hur man deffar!
    Undrar vad det är man ska äta frukost, lunch o middag för att få bästa resultat?
    tack för en grym blogg!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar