Annons
Annons


HUR FÅR MAN EN SNYGG BIKINIKROPP?


IMG_5792.JPG

God morgon mina hjärtan! Ny dag, ny vecka med nya möjligheter. Idag åker jag tillbaka till Stockholm igen. Har varit så kul och skönt att vara i Åmål och i naturen. Det kan verkligen ge ny energi.

Eftersom jag hade vloggvecka så blev det en vlogg med svar på träningsfråga igår istället för en ny utmaning. Svarade på frågan ”Hur får man en snygg bikinikropp?” + att ni får se mig dansa på scenen. SCÄÄÄRY! haha.

Annons

Ni kan se videon –> HÄR!

6 kommentarer till “HUR FÅR MAN EN SNYGG BIKINIKROPP?”

  1. Hej Ida! Älskar dina vloggar! Jag har tidigare tränat 5 dagar i veckan och brände sist ut mig totalt, fick inflammationer osv. Nu har jag tagit ett längre uppehåll än jag nånsin har gjort och jag vill hitta tillbaka till träningen. Men jag har inte så mycket tid och undrar hur jag ska lägga upp styrketräningen om jag ”bara” kör tre pass i veckan? Brukar annars köra två dagar ben, en dag med fokus rygg och en dag fokus bröst/armar.

  2. Älskar dina vloggar… och Thereses.
    Så hemskt det som händer i hennes liv, och som du pratar om i din vlogg själv innan! Förstår om hon inte klarar av och inte vill vlogga mera.
    Hoppas hon får styrkekramar från dig och mår bättre snart! Ni är bäst!
    Kramar till er bägge <3

  3. Åh Ida vilken himla mysig vlogg det här var, blev så glad när jag tittade på den! Igår hade jag en liten sorglig dag för vi hade en sista middag/utgång med gänget jag säsongat med den här vintern så var lite deppig när jag kom hem men nu fick jag massor med ny energi efter att ha tittat på din video. Så TACK TACK TACK<3<3<3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar