Annons
Annons


HUR FÅR MAN BORT FETTET LÄNGST NER PÅ MAGEN?


[youtube id=”yUl9Xjq6uKw”]

9 kommentarer till “HUR FÅR MAN BORT FETTET LÄNGST NER PÅ MAGEN?”

 1. Hej Ida!
  Först vill jag tacka för en grym inspirerande blogg! Jag menar det verkligen! 🙂
  Sedan vill jag fråga om hur jag ska göra för att sluta äta godis och andra onyttigheter på helgerna. Jag har oftast inga problem på vardagarna utan det är på helgen jag får ett beroende av socker. Hur ska jag stoppa detta?! Kan du ge tips på något annat man kan äta?

  Kram!

  1. Hej Hedwig och tack snälla 🙂 <3 Istället för godis kan du göra fruktsallad, äta färska bär, naturella nötter, grönsaksdip eller baka eget rawfood godis. Kram Ida

 2. hej ida! tänkte höra, har legat på kaloriunderskott sen i april-maj, ätit ca 1000-1200 kcal per dag plus tränat. men nu känner jag mig nöjd med min viktnedgång och undrar hur ja ska gå tillväga när jag ska återgå till normalt kcal intag igen så jag inte går ner mer i vikt. väger 50kg och är 163cm så vill inte gå ner nå mer men inte upp heller, förutom i muskelmassa då, har börjat lägga in gym också utöver cardio. om jag börjar äta ca 2000kcal igen kommer ja gå upp i vikt då igen? sen undrar jag hur mycket det skulle göra om jag började äta lite godis igen en dag i veckan, kommer jag gå upp i vikt då?

  1. Hej Ida! Grattis och vad roligt att du nått ditt mål. Dina frågor är omöjliga för mig att svara på. Det du behöver göra är att ta reda på vad du har för dagligt kaloribehov och fylla dina kalorier med bra mat. Är du osäker tycker jag du ska boka kostrådgivning. Lycka till! KRam Ida

 3. hej ida, tycker din blogg är grym 🙂 men du, angående inlägget om alkohol och träning.. det måste ju vara en skillnad mellan att dricka sig berusad typ en hel kväll med fest och att dricka ett par 33 cl öl till maten på fredagen och att kunna ta en 5 km jogg på förmiddagen efter? Eller är det ”onödig” träning ändå? är det ingen skillnad på om man konditionsteänar eller om man gymmar för att bygga muskler?

  1. Hej och tack snälla 🙂 Det beror på. Det tar ca 3 timmar för kroppen att förbränna 1 starköl. Dricker du 3 så tar det ca 9 timmar. Alkoholintag i samband med träning är aldrig bra men har du inga speciella mål med din träning så gör det inte så mycket om kroppen förbrännt all alkohol innan träning. Kram Ida

 4. Hej Ida!
  Har en fråga som inte riktigt går ihop i mitt huvud. Jag har sen en tid tillbaka ändrat min kost och träning för att bli av med en ca 10 kilos övervikt och hittills har det gått jättebra. Har mest kört kondition men har på senaste börjat med styrketräning också för läst att kombon är bäst. Men med tanke på det kaloriunderskott jag ligger på (äter ca 1400) hur ska man då kunna bygga muskler? För att bygga muskler måste man väl äta mer? Jag vill ju inte börja äta mer helt plötsligt för då kommer ju min viktnedgång sluta. Har du ett bra svar på den frågan? Ska jag köra styrka iallafall eller är det slöseri med tid?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar