Annons
Annons


HUR FÅR JAG BORT CELLULITERNA?


SVAR PÅ KOMMENTARHej Ida! Jag tränar några gånger i veckan på gym och jag brukar även vara ute och springa. Min kropp är normal stor men tyvärr har jag celluliter på magen, kan du tipsa hur man får bort dom och hur man får bort det lösa ”fläsket” på magen.
Kram!

SVAR: Hej fina du!  Jag personligen upplever att mina celluliter syns mindre när jag har lägre fetthalt och äter en sund, ren kost och styrketränar. Jag såg stor skillnad på mina ben bara av att utesluta socker ur min kost. Att börja styrketräna är guld och var inte rädd för att lasta på vikter för det kommer forma din kropp och göra den mer fast vilket jag tycker minskar synligheten av celluliter. Sedan så är det så att ca 99% av alla kvinnor har celluliter och de går oftast inte att få bort helt och det är inget man ska skämmas över! Ät bra och ren kost och träna/motionera regelbundet och var nöjd med dig själv! Du är helt fantastisk glöm inte det! Kram Ida

.

Styrketräning is da shit! 😉

20140318-084939.jpg

Annons
14 kommentarer | Translate


Annons
Laddar