Annons
Annons


HUR FÅR JAG BORT BILRINGEN?


crunch-ball-4

Hej, jag håller på att bygga magmuskler och lagt upp ett bra träningsschema under en lång period som jag följer strikt. Då jag även vet att träning och kosten går hand i hand så äter jag rent och hälsosamt och har även uteslutit socker. Men problemet är att jag blir inte av med bilring på magen och extra fettet. Jag vet att det tar tid för att se en process men nu så har jag följt mitt Mag och kostprogram i 4 månader men ändå så sitter bilringen kvar. För övrigt märker jag skillnad på mina övremagmuskler men inte vid navel och under. Så jag undrar om du har tips på hur man blir av med bilringen?
Tack och kram Veronica

Annons

SVAR: Hej Veronica! Vad härligt att du satt upp mål och tränar hårt inför dem. Det är väldigt svårt för mig att säga exakt vad det kan vara som gör att du fastnat lite i din utveckling men det är sådant som händer och det behöver inte vara något fel. Men om jag ska ge några tips så undrar jag om du varierar din träning? Att köra samma program i 4 månader är inte optimalt och kan göra att man stannar i utvecklingen. Se till att variera övningar, reps, öka med vikter, ändra tiden av vila mm. Kroppen vänjer sig snabbt och man måste hela tiden utmana den för att utvecklas. Sedan så träna inte bara mage utan träna hela kroppen. Kör 4 – 5 gånger i veckan och kör ex 2 dagar ben/rumpa, 2 dagar överkropp och en dag ex cardio och mage + vardagsmotion. Du kommer att få med magstyrka i alla andra träningspass och bara för att du tränar magen så kommer du inte punktförbränna just där.

Sedan är ju som sagt kosten A-O när det gäller fettprocenten på kroppen. Fungerar din mage som den ska? Äter du något som du kanske är överkänslig mot? Hur är hormonbalansen? Allt det här kan spela stor roll och det gäller att man har en balans. Men fortsätt att äta bra mat och se till att variera din träning och ha tålamod. Det är vanligt att man kan hamna på platåer där man stannar av i utvecklings ett tag för att sedan komma igång igen. Lycka till! Kramis

13 kommentarer | Translate


Annons
Laddar