Annons
Annons


HUR BLIR MAN VIGARE?


Svar på kommentar…

Hej! Jag läser din blogg varje dag och den är super bra. Men hur ska man lyckas bli så vig att man kan plocka upp benen högt. Tränar en massa på det. Men jag måste väll strecha på fel sätt. Dansar 5 danskurser i veckan och är tolv år. Har du något tipps? Tack på förhand och glad påsk. :)

Annons

SVAR: Tack för din kommentar och roligt att höra att du dansar så mycket 🙂

Ja du det är svårt för mig att säga vilken/vilka muskler du är stel i men oftast brukar det hjälpa att stretcha rumpan, höftböjarna, baksida lår och insidorna. Mitt bästa stretchtips är att alltid stretcha med en timer så att man stretchar lika mycket på båda sidor. Jag brukar alltid sätta timern på minst 2 min på varje sida 🙂 Bara att hålla ut och ha tålamod!

Lycka till! Kram Ida

Kommentera | Translate


Annons
Laddar