Annons
Annons


HUR BLIR MAN VIGARE I RYGGEN?


Svar på kommentar…

hej ida!
jag är disco dansare och har dansat och tävlar i många år! jag är ganska vig och så men jag är super stel i ryggen ??? hur ska jag göra för att bli vig i ryggen ? för jag kan lixom sitta i splitt och spagat men jag vill kunna ta bak menet och hålla i den bakifrån ifall du fattar vad jag menar. men är för ovig i ryggen ! kram victoria <3 :)

Annons

SVAR: Hej! Jag förstår vad du menar. Jag själv är väldigt ovig när det gäller att lyfta benet bakåt. Mitt problem är att jag är stel i mina höftböjare och håller därför på att stretcha dem.

Stretcha höftböjarna så de blir flexibla och sedan är en vanlig hederlig brygga en bra men väldigt jobbig stretch. Du kan också testa att sitta i spagat och böja ryggen bakåt mot benet.

Men tyvärr så är det lite mer än bara stela muskler som kommer in i bilden när det gäller ryggen och vi alla är skapta olika och jag tycker man ska ta det lite lugnt med just ryggstretcharna eftersom man kan klämma ihop diskarna mellan ryggradskotorna ordentligt och skada ryggen livet ut.

Men visst önskar man att man kunde göra så här… 🙂

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar