Annons
Annons


HUR BLIR JAG SMAL OCH FÅR ETT THIGH GAP?


SVAR PÅ KOMMENTAR

Jag är en 13 årig tjej i Sthlm som verkligen vill gå ner i vikt. Jag är 166cm och väger 57kg. Är jag överviktig eller normal? Jag spelar badminton 1 gång i veckan och brukar promenera 1 gång i veckan men vet inte vad jag ska göra för övningar eller liknande för att gå ner i vikt.

Annons

Jag vet att du är ”emot” thigh gap och att du inte tycker det är viktigt men jag blir så lättpåverkad av alla ideal och vill gärna ha det. Jag får ofta sötsug och äter något sött nästan varje dag. Vad kan en 13 årig tjej göra för att bli smalare, få thigh gap och sluta äta så mycket sött som jag gör. Vad kan jag äta istället och hur ofta tycker du att jag bör äta godis och träna? Jag kanske låter löjlig nu och att mina frågor blir flummiga men är jättetacksam för svar! Älskar dig Ida!

SVAR: Hej snälla fina du och tack för din kommentar! Det gör lite ont i mig att läsa din kommentar. Nej nej nej, du är absolut inte överviktig och behöver inte gå ner ett kilo till. Du är 13 år och växer fortfarande och kroppen behöver energi för att växa och utvecklas och det är skadligt att börja mixa med maten. Ät bra och regelbundet och motionera/träna. Häng på mina veckans utmaningar och kör mina cirkelpass på youtube – http://youtube.com/idasfitness (glöm inte att prenumerera). De flesta träningspass kan köras hemma.

Ett av mina bästa tips är att börja jobba med din självkänsla dagligen. Boosta dig själv med bra saker som tex. Jag är stark. Jag är smart. Jag är vacker. Min kropp är helt fantastisk. Det kanske känns löjligt i början men det hjälper och är så bra! Att jobba med självkänslan är precis samma som att träna kroppen, man måste underhålla och göra det regelbundet.

Träna några gånger i veckan, vardagsmotionera och ät bra och ren mat utan massa socker och tillsatser regelbundet så kommer du få en stark och hälsosam kropp. Skippa alla dumma tankar om dig själv och löjliga mellanrum! Herregud det finns så mycket viktigare saker i livet att sträva mot så lägg din energi på det istället. Ta hand om dig!

Kramis

 il_fullxfull.381190948_soyl

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar