Annons
Annons


HUR BLIR JAG AV MED SÖTSUGET OCH HUR HÅLLER JAG MIG MOTIVERAD?


IMG_8102.JPG

När sötsuget sätter in, ta en chiapudding med bär och frukt – recept hittar du i min app Wargpower. Lada ner den helt gratis genom att skicka ett sms med texten wargpower till 72722. // You can also find all recipes in my app as a recipe bank that is very easy to use.

Annons

To download it send an SMS with the text wargpower to 72722. It´s all free!

Hej Ida!

Jag har följt din blogg en längre tid och du verkar ha en sån himla träningsglädje helatiden, hur lyckas du upprätthålla den och fortsätta träna fastän det kommer dagar du bara vill ligga på soffan? Samt hur orkar du upprätthålla en så bra kost? Jag faller för minsta lilla frestelse och det känns omöjligt att hålla en balanserad och hälsosam kost.

Tacksam för svar, kram!

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Jag får ofta den frågan och jag undrar också själv ibland vart min motivation kommer från? Men när jag tänker efter så är det inte så konstigt då träning gör mig stark, avslappnad, balanserad, glad och får mig att må så bra. Jag har alltid tränat mycket och varit väldigt intresserad av både träning och kost och ju mer kunskap man får desto roligare blir det att träna. Att veta varför man gör en övning eller träningspass gör att man kan hålla motivationen uppe. Varför gör du övningen, vilka muskler stärker du upp när du gör den och varför gör du ett visst antal repetitioner? När man har svar på de frågorna så blir träningen så mycket roligare och man har lättare att hitta motivationen. Just därför rekommenderar jag alltid att man börjar träna med en PT som kan hjälpa till med träningsupplägg, teknik och berätta varför du gör övningen och hjälpa till att sätta upp mål.

Självklart har jag dippar men de varar inte mer än några dagar och som längst 1 vecka. Jag tror det beror på att träning alltid varit en stor del av mitt liv. Kosten där emot har inte alltid varit så bra. När jag var liten gillade jag inte så mycket annat än pasta med ketchup och vitt bröd med marmelad. haha sedan började jag bli mer intresserad och medveten under gymnasiet men jag var fortfarande en riktig godisråtta och käkade i stort sett godis varje dag, dock i små mängder. Men för ungefär 10 år sedan beslutade jag mig för att göra mig av med mitt sockerberoende då jag var riktigt trött på det då jag alltid var sugen på sött efter maten. Jag slutade och plockade bort sockret och snabba kolhydrater och kollade alltid på innehållsförteckningen. Det var tufft men jag klarade det och bestämde mig för att aldrig hamna i ett sockerberoende igen och jag har hållt det. Det var en tuff period i början men det gäller att härda de första månaderna. Se alltid till att ha bra och nyttig mat hemma du kan äta om suget sätter in och rensa alla skåp på sötsaker.

Lycka till!

Kram Ida

Englsih: Use google translate.

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar