Annons

HUR BLIR JAG AV MED SOCKERBEROENDET OM JAG VILL ÄTA VEGETARISKT?


svar på kommentar

Hejsan Ida! Först måste jag säga att WOW, vilken förebild du är! Du är verkligen vacker och ser ut att må så himla bra. Dom som säger att dom hellre äter vad dom vill och blir lyckliga och tjocka kan ju ta sig, man blir ju minst lika lycklig om inte ännu mer om man känner sig hälsosam, sen tror jag kroppens inre organ blir mer lycklig över det 😉
Hur som helst, jag är en tjej som alltid har gillat träning men har börjat glida ifrån det nu på slutet dels för att jag aldrig såg resultat.

Annons

Problemet är att när jag väl tränar så äter jag också som en galning, jag ÄLSKAR allt som har med socker att göra vilket jag verkligen vill sluta med.
Hur tycker du att jag bör minska med de onyttiga sakerna som jag stoppar i mig samt ge förslag hur jag bör äta under dagar, tanken är att tighta till kroppen, jag vill ta bort fettet och bygga lita muskler. Jag är vegetarian vilket kanske ställer till det en hel del! kort och gott, hur ska en sockerberoende, vegetarisk tjej äta för att se resultat på kroppen?

SVAR: Hej Fanny och tack snälla för din kommentar vad glad jag blir! Tyvärr kan jag inte lägga upp ett helt kostschema åt dig men att utesluta socker ur din diet är nr 1. Ät så ren mat som möjligt utan socker, sötningsmedel eller halvfabrikat då det oftast stoppas massa socker i dessa och se till att få i dig protein då det gör att man känner sig mätt längre och att man undviker sötsuget. De dagar jag äter vegetarisk känner jag mig aldrig riktigt mätt och kroppen säger till att något fattas. Det här blir mer tydligt om jag har tränat hårt då kroppen behöver byggstenar i form av protein.

Så de dagar jag äter vegetariskt ser jag till att äta mycket nötter, frön, ägg (vet inte om du äter det?), bönor, linser, nötsmör, quinoa mm. Men den sak som är räddaren i nöden är mina mellanmål med proteinpulver. Jag brukar blanda proteinpulvret i mina smoothies och jag använder vegetariskt protein som Risproten <–LÄNK och Inflamino <–LÄNK. Kan du tänka dig att äta mjölk/vassle så är Proteinet med Choklad <–LÄNK och Banan/kokos <–LÄNK mina favoriter.

Att ta en proteinshake eller en näve naturella nötter varje gång du känner sötsug kan vara till stor hjälp. Lycka till!
Kramis

smoothie27 kommentarer | Translate


Annons
Laddar