Annons
Annons


HUR BLIR JAG AV MED MITT SOCKERBEROENDE?


Jag har fått så enormt många frågor och önskemål om att göra inlägg om sockerberoende och tips på hur man blir av med det.

.

Annons

Här kommer mina bästa tips…

 – Uteslut allt som innehåller socker och även sötningsmedel.

– Ät mycket protein i form av kött, fisk, fågel och ägg.

– Ät mycket grönskaer till dina måltider.

– Dra ner på stärkelserik mat som pasta, bröd, potatis, ris då det triggar igång ditt begär efter mer.

– Mjölkprodukter innehåller en del mjölksocker som vissa är känsliga för. Ät därför mjölkprodukter med måtta.

– Ät hellre bär än frukt.

– Drick kaffe eller te utan socker och helst utan mjölk.

– Ät regelbundet för att hålla blodsockret på en jämn nivå.

– Blir du sugen på något så ät hellre riktig mat.

–  Ett glas med pressad citron + vatten eller äpplecidervinäger + vatten kan minska sötsuget.

– Sov regelbundet.

.

Jag tror att man bara måste bestämma sig och köra all in! Det är inte lätt, men det går bara man bestämmer sig och när man väl kommit över en viss gräns så går det mycket lättare sedan. Jag pratar här om egen erfarenhet då jag varit sockerberoende tidigare i mitt liv. Bestäm er, skippa allt socker, halvfabrikat och snabba kolhydrater under minst 1 månad och sedan kommer det bli enklare att låta bli.sockerberoende

21 kommentarer | Translate


Annons
Laddar