Annons
Annons


HUNGRIG SOM EN WARG


God Morgon!

Trots sovmorgon till 8.30 så känner jag mig trött och jag vet precis varför… Jag har nämligen varit uppe 2 HELA GÅNGER under natten och käkat mat 😀 Hahaha. Jag blir alltid så sjukt hungrig efter att ha tränat kondition. Efter dansrepet igår så körde jag ett ordentligt pass på gymmet med intervaller i uppförsbacke + mage.

Annons

– 10 min uppvärmning på 6,5km/tim med 6% lutning. Sedan behöll jag lutningen och körde 1 minuts intervaller på 10 km/tim och sedan ner till 6,5km/tim igen. Detta körde jag i 30 min. Så det blev alltså sammanlagt 40 min gå/spring i uppförsbacke.

– Mage. Avslutade med ett Triset på magen med 3 olika magövningar, 15 reps på varje övning och 3 varv. Magrutorna är på G 😉

När jag kom hem så lagade vi hamburgare på kycklingfärs och vi käkade ett helt paket färs var 😀 Haha så jag kan inte förstå hur det är möjligt att jag varit uppe inatt och käkat både smörgås, nötter och proteinshake? Hungrig som en Warg helt enkelt!


2 kommentarer till “HUNGRIG SOM EN WARG”

  1. en kanske patetisk fråga men, jag vill börja någon typ av dansutbildning, men är överviktig av bla mediciner osv men har just slutat ta dom, men älskar att träna och tränar säkert 20+ i veckan, men jag har ingen riktig danserfarenhet förutom 2 år street, kan man börja ändå tror du?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar