Annons
Annons


HUNGRIG SOM EN WARG


Sitter på golvet och äter mitt älskade, underbara, obligatoriska kvällsmål!

Jag måste alltid äta något efter middagen precis innan jag går och lägger mig, annars blir det aldrig bra! Eftersom vi käkade en sen middag på 2 förrätter och hur mycket sushi som helst igår så hoppade jag över mitt kvällsmål eftersom jag var mätt! MEN otrolugt nog så vaknade jag ändå kl 03.04 och var så hungrig att magen värkte! 😀

Annons

Haha helt stört, men jag fick gå upp och käka! haha HUNGRIG SOM EN WARG som vi brukar säga i vår släkt!

Till kvällsmål brukar jag alltid äta lätt kesella med naturellyoghurt och något gott till! Idag blev det en supergod ekologisk musli på quinoa, havre, linfrön och aprikoser med lite kanel över! MUMS! Nu sover jag nog gott inatt…

(Obligatorisk)Annons
Laddar