Annons
Annons


HUDANALYS


Har haft en väldigt härlig och trevlig morgon i hälsans och hudens tecken. Var på en pressvisning för Skin Plan som lanserar en ny bodylotion med Echinacea. Det bjöds på en supergod frukost med hälsomacka, blåbärssmoothie och rawfoodbollar, MUMS! Sedan fick vi göra en hudanalys och jag fick reda på att jag har väldigt bra värden på min hud förutom att den har lite lite fukt i sig.

Annons

Men fick med mig rätt produkter från Skin Plan med mig hem som jag verkligen ser fram emot att testa 🙂

Använder ni hudvårdsproduketer varje dag? Vilket märke är er favorit?

10 kommentarer till “HUDANALYS”

 1. Ingen produkt är nog bra att använda VARJE dag… men annars för ansiktet har jag en favorit, Body Shops tea tree-serie 🙂 man riktigt känner hur blodcirkulationen kommer igång och ansiktet blir lite varmt i några minuter haha, på ett bra sätt. 

 2. Kör Dermalogica och har gjort sen typ fyra år tillbaka. Helskotta vad bra det är! Dock skiftar jag produkter inom märket då jag blir torr som tusan på vintern och behöver lite mer fukt. Kör också avkokadoolja på vintern- oslagbart!

 3. Jag är väldigt känslig för allt onaturligt (tensider, parabener osv) och har provat massor av olika märken. Det absolut bästa jag testat hittils är Rosenserien! Använder både ansiktsvård (rengöringsmjölk, ansiktsvatten och ansiktskräm) och handvård (handtvål, handkräm och aloe specialkräm nu på vintern, super att ta på torra knogar och nagelband). Tycker att deras produkter är helt fantastiska!

  Sen så är jag väldigt kär i min kokosolja också! Dels så äter jag någon matsked per dag, och så använder jag den till att smörja hela kroppen med efter duschen, tar lite lite av den även i ansiktet och hårtopparna innan jag applicerar andra produkter där. Det gör underverk!

  Ett annat tips från mig är MSM! Pulver som man köper på hälsokosten och blandar i vatten och dricker. Det gör att huden får en helt annan lyster, och dessutom blir man smidigare i kroppen av det, det rensar upp och detoxar…

  Och så äter jag bra, dricker mycket vatten, tar vitaminer/mineraltillskott osv. Att ha bra hud handlar ju mest om vad man matar den med från insidan, trots allt. 🙂

  Ska nog börja skriva om sådant här på min blogg tror jag.. är väldigt intresserad (och insatt) så lika bra att dela med sig! 🙂

 4. Hej Ida! Gillar verkligen din blogg och läser den varje dag! Jag undrar vad du tycker om Coca Cola Zero? Kan man dricka den utan att gå upp i vikt? Är den dålig för kroppen? Kram Emmy! 

 5. Kan inte du skriva ett inlägg med tips för hur man formulerar mål? Och då menar jag inte själva metoden för målsättning, utan mer hur man formulerar slutresultatet man vill nå? Jag har varit utbränd, sjuk och därmed väldigt nedsatt och i dålig kondition senaste åren. Jag har normal vikt (vill gå upp ett par kilo i muskelmassa kanske) och börjar orka mer och mer nu, men blir fortfarande utmattad (för mycket, binjurarna säger ifrån) om jag pushar mig fysiskt. Men jag märker tydligt att det går framåt ändå.

  Är ett bra mål att säga ”Jag ska kunna dansa nonstop i en timma utan att kroppen protesterar efter.”? Eller hur sjutton formulerar man träningsmål i det läget? Målet för mig är ju att komma tillbaka på alla sätt; få kroppen/organen att fungera helt som de ska igen, få tillbaka konditionen, styrkan och att bli i toppform! Och jag är ju på väg ditåt, men ”att bli i toppform” är inte ett tydligt och mätbart mål.

  Hjälp mig? 🙂

 6. Jag använder Cliniderm från Apoteket som bas. Kanonbra produkter! Ovanpå det en massa annat mumbojumbo för att pensla och dölja och skydda och hindra… Vad trött man bli ibland. Tur livet är ändligt.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar